Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu cine se giugiulește Anamaria Prodan în America

Cu cine se giugiulește Anamaria Prodan în America
Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, sunt în vacanță în America. Să vedeți cu cine altcineva se giugiulește impresara!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan profită din plin de vacanță și au plecat în SUA. Au fost la Disneyland și au postat o fotografie pe Instagram. Din imagine se vede că parcul este aproape gol din pricina restricțiile legate de pandemia de COVID-19.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan în vacanță în America

Impresara Anamaria Prodan (48) şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) sunt căsătoriţi de 12 ani şi formează unul dintre cele mai solide și înstărite cupluri de la noi. Viaţa lor pare desprinsă din filme.

De câţiva ani, cei doi fac naveta între România, Statele Unite ale Americii şi Emiratele Arabe Unite. Şi asta pentru că atât joburile, cât şi copiii lor îi solicită în diverse colţuri ale lumii.

Laurențiu Reghecampf nu și-a găsit încă echipă după ce a plecat Al Wasl. Profită din plin de zilele libere și încearcă să se relaxeze cât mai mult. Au stat câteva zile în Dubai, iar acum sunt în SUA.

Cu cine se giugiulește Anamaria Prodan în America

Anamaria Prodan îl prezintă pe Gigi, un motan din rasa Sfinx. Acum câțiva ani, impresarei nici nu îi plăceau pisicile și nici nu se gândea să își cumpere una. Dar a văzut la televizor o emisiune despre pisicile Sfinx și în secunda 2 s-a decis. Așa că l-au cumpărat pe Enzo, un motan fără păr, care se vinde cu 500 – 2.000 de euro. De parcă banii ăștia ar conta pentru Anamaria Podan!

Anamarina Prodan l-a făcut vedetă pe Enzo

Mai mult, pisica din această rasă are nevoie de îngrijire specială pentru a nu se îmbolnăvi. Are nevoie de o anumită temperatură în casă pentru că nu are blană.

Impresara a transformat pisica într-o adevărată vedetă pe Instagram, unde nu ratează nicio ocazie de a se poza cu ea.

A făcut ravagii când s-a pozat goală și a pus imaginile pe internet, însă, pe lângă fotografiile comentate de mulți, de această dată a atașat o imagine prin care le-a făcut cunoștință admiratorilor ei cu animalul de companie. Impresara și-a cumpărat o pisică fără păr din rasa Sfinx, pe care a botezat-o Enzo.

Iată că acum Anamaria Prodan se giugiulește în America cu Gigi!

Această rasă trebuie îngrijită regește, iar Anamaria va trebui să aibă mereu grijă până și de temperatura din casă, pentru ca pisica să nu se îmbolnăvească, dat fiind că nu are blană, iar căldura corporală trebuie menținută prin alte metode.


Ce avere fabuloasă are Anamaria Prodan! “Aş trăi pentru încă 20 de vieţi”

Anamaria Prodan: „Am fost bărbatul familiei care, zâmbind, a călcat pe cadavre”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre