Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe cel mai catastrofal moment al Casei Regale Britanice. Au apărut primele imagini din documentarul lui Harry și Meghan Markle – Video

Începe cel mai catastrofal moment al Casei Regale Britanice. Au apărut primele imagini din documentarul lui Harry și Meghan Markle – Video
Casa Regală va parcurge cel mai dificil moment din ultimele decenii, după ce prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au decis să-și spună povestea într-un documentar Netflix. Dezvăluirile celor doi anunță un cutremur major, care ar putea contribui decisiv la dizolvarea monarhiei britanice.

100 de milioane de dolari au primit ducii de Sussex pentru a vorbi în fața camerelor de filmat ale Netflix, iar aceștia au adus în peisaj și martori ai evenimentelor, pentru mai multă credibilitate. Harry și Meghan, dar și prieteni și foști angajați ai Casei Regale, vor dezvălui adevăruri importante din interiorul monarhiei britanice.

Cei doi soți nu sunt la primul „documentar” de acest gen. Au mai contribuit la realizarea unui film despre cum s-au cunoscut, însă au și zguduit Casa Regală după ce au acordat un interviu celebrei Oprah Winfrey, interviu în care au făcut dezvăluiri șocante.

Printre acestea, Meghan a susținut că s-a lovit de rasism în Palatul Buckingham, iar Harry a spus că în spatele monarhiei se ascund mai mulți păpușari, „The firm” (n. firma) care trag sforile în privința acțiunilor Casei Regale.

„Se va diseca modul în care mass-media a influențat relația lui Harry și Meghan cu Familia regală“, anunță Netflix

Harry și Meghan au apărut și în ipostaze intime în documentarul Netflix
FOTO Netflix

În timp ce fratele său, prințul William și soția sa, Kate, se află într-un turneu în Statele Unite, Netflix a lansat trailerul documentarului care le dă coșmaruri membrilor regali.

Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise“, spune Harry, în trailer, despre decizia sa de a face acest documentar. „Când miza e atât de mare, nu e logic să auziți povestea de la noi?“, adaugă Meghan. În trailer apar mai multe fotografii private cu ducii de Sussex.

Harry și Meghan s-au mutat în sudul Californiei după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul Casei Regale britanice. Regina Elisabeta a fost foarte măcinată de atitudinea celor doi, însă le-a acceptat decizia de a se rupe de monarhie. În fond, Harry e foarte departe de a urca pe tron, înaintea lui fiind, bineînțeles, William, apoi copiii acestuia.

Expertul Richard Fitzwilliams a declarat pentru Daily Mail că lansarea trailerului a fost „în mod evident programată pentru a distrage atenția de la vizita lui William și Kate“, adăugând că lui Meghan și Harry „le place să fie în control“.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre