Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West, copia lui Christian Grey din „50 de umbre ale lui Grey”. Una dintre partenerele lui a vorbit despre contract

Kanye West, copia lui Christian Grey din „50 de umbre ale lui Grey”. Una dintre partenerele lui a vorbit despre contract
În ultimele luni, fostul soț al lui Kim Kardashian nu a fost implicat în scandaluri majore, cu excepția faptului că a șocat publicul cu ținutele sale afișate, dar mai ales cu aparițiile dezbrăcate ale „soției”. Pe fondul discuțiilor despre despărțirea lor, apar detalii interesante despre modul în care rapperul își controla partenerele, dar și acuzații de viol.

După despărțirea de Kim Kardashian, Kanye West a devenit copia lui Christian Grey din „50 de umbre ale lui Grey”. Una dintre partenerele lui a vorbit despre contractul pe care a fost pusă să îl semneze, iar fosta lui asistentă îl acuză pe artist de agresiune sexuală. Julia Fox a decis să vorbească deschis despre relația ei cu Kanye West, de acum doi ani.

Actrița a declarat într-un interviu acordat The Sunday Times că regretă profund relația. „Regret atât de mult acea relație”, a spus ea. „O urăsc! A durat doar câteva săptămâni, dar au fost suficiente pentru o viață întreagă. Am fost, probabil, în cea mai incomodă poziție din viața mea, și asta spune multe. Nu vreau să fiu cunoscută ca fiind iubita cuiva”, a continuat vedeta.

„Am fost în cea mai incomodă poziție din viața mea”

Fox, în vârstă de 34 de ani, a lansat în 2023 o carte de memorii intitulată „Down The Drain”, în care se referă la West ca „Artistul”. Cartea a devenit best-seller în America.

De ziua Juliei Fox, Kanye West le-a făcut cadouri genți Birkin inclusiv priuetenelor actriței (Instagram)

Fox susține că West a folosit-o pentru a atrage atenția presei. „Nu a fost ideea mea să facem relația publică. Dacă era după mine, aș fi spus: Ar trebui să așteptăm. Și apoi, boom, totul s-a întâmplat fără știrea mea. Mi-am dat seama destul de repede că eram folosită ca un pion”, a declarat actrița.

Timp de aproximativ o lună, în 2022, Julia Fox s-a întâlnit cu Kanye West — chiar înainte de seria de comentarii antisemite care i-au afectat acestuia cariera, urmate acum de acuzații de viol. Fox a început să se întâlnească cu West ca o formă de răzbunare împotriva fostului ei soț, Peter Artemiev, un pilot rus, care o părăsise cu câteva luni mai devreme, lăsând-o mamă singură cu un băiețel. Însă, în scurt timp, și-a dat seama că West o folosea pentru a se răzbuna pe fosta lui soție, Kim Kardashian.

Kanye West, copia lui Christian Grey din „50 de umbre ale lui Grey”

Fox a dezvăluit că West obișnuia să-i trimită stiliști cu ținute aprobate de el înainte de ieșirile lor publice și că acesta a trimis chiar și poze cu ei sărutându-se editorului revistei Interview Magazine, cerându-i lui Fox să scrie un articol despre cum s-au cunoscut. Lui West nu i-a plăcut ceea ce a scris și a refăcut povestea cu o versiune total fabricată, care, după spusele ei, suna „prostește”.

Julia Fox a fost iubita lui Kanye West doar două luni, după ce a fost părăsită de tatăl fiului ei (Instagram)

Mai mult, actrița Julia Fox a menționat că nu au întreținut niciodată relații sexuale. West i-ar fi spus: „Îți fac o operație la sâni”, ofertă pe care ea a refuzat-o. În final, Fox l-a părăsit pe Kanye West după ce el ar fi insistat în mod repetat să semneze un acord de confidențialitate. West i-ar fi trimis următorul mesaj: „Nu pot fi prieten cu tine dacă nu semnezi”. Iar ea i-a răspuns: „O să trăiesc”. Recent, actrița a făcut public faptul că a renunțat la bărbați pentru a trăi în celibat voluntar. În iulie, ea a declarat că este lesbiană.

West, acuzat de viol și că și-ar fi drogat asistenta

Pe fondul dezvăluirilor făcute de fosta sa iubită, Kanye West se confruntă cu noi acuzații din partea fostei sale asistente, Lauren Pisciotta, care susține că rapperul a drogat-o și a agresat-o sexual în repetate rânduri

Într-o nouă plângere depusă în California și obținută de USA Today, Pisciotta l-a acuzat pe Kanye că a „atins-o, a pipăit-o, a apucat-o și a forțat contactul fizic” cu ea de mai multe ori, fără să își fi dat consimțământul. Această nouă plângere a fost depusă după ce, la începutul anului, Pisciotta l-a dat în judecată pe West pentru hărțuire sexuală, concediere abuzivă și încălcarea contractului.

Lauren Piscotta, fosta asistentă a lui Kanye West îl acuză pe acesta de viol, hărțuire sexuală și că ar fi drogat-o (Instagram)

Într-o declarație anterioară, reprezentanții legali ai rapperului au respins acuzațiile, susținând că Pisciotta ar fi încercat să-l șantajeze și să-l extorcheze. Ei au afirmat că asistenta a fost concediată pentru că era necalificată, cerând un salariu anual exorbitant (4 milioane de dolari), și pentru comportamentul său „lasciv și dezechilibrat”.

În plângere, Pisciotta a descris un incident de agresiune sexuală care ar fi avut loc înainte de a începe să lucreze pentru West, când acesta a invitat-o la o sesiune de înregistrări unde se afla și Sean „Diddy” Combs. Pisciotta susține că i s-ar fi pus droguri în băutură, după care a intrat într-o stare în care nu s-a mai putut controla, trezindu-se a doua zi fără nicio amintire a celor întâmplate. Femeia susține că inițial nu a crezut că fusese agresată sexual sau drogată, dar ani mai târziu West i-ar fi spus că „s-au cuplat” în acea noapte, ceea ce a făcut-o să realizeze că fusese drogată și abuzată sexual de el.

Artistul îi cerea să întrețină relații sexuale, fără voia ei

Într-un alt incident, în iulie 2021, în timpul unei deplasări de muncă, Pisciotta susține că West a intrat forțat în camera ei de hotel, pretinzând că avea nevoie de dușul ei. Odată intrat, rapperul ar fi scăpat prosopul și ar fi încercat să o forțeze să întrețină relații sexuale, împingându-și corpul gol și penisul în fața ei, în ciuda rugăminților acesteia de a se opri.

Kanye West se confruntă cu mai multe procese care i-au fost intentate, toate cu acuzații grave (Instagram)

De asemenea, Pisciotta l-a acuzat pe West că a supus-o unei hărțuiri sexuale constante în timpul perioadei cât a fost angajata lui, chiar dacă ea i-a spus clar că nu este interesată de el. Ea a prezentat ca dovezi mai multe mesaje text cu conținut explicit, care i-ar fi fost trimise de rapper. Această experiență, combinată cu dezvăluirea că ar fi fost drogată și agresată sexual, i-ar fi provocat tinerei „anxietate severă, depresie și sindrom posttraumatic”, se arată în documentele depuse instanței.

Fosta asistentă a lui Kanye West susține că a fost concediată în 2022 ca răzbunare pentru plângerile sale și pentru refuzul de a întreține relații sexuale cu West.  Aceste noi acuzații vin după un alt proces împotriva lui West, depus de un fost angajat care l-a acuzat de stres emoțional, încălcări ale codului muncii și amenințări cu moartea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri