Simona Ionescu / Redactor Șef

Lecție dură de educație, dată de Florin Salam maneliștilor. Cuvinte grele!

Lecție dură de educație, dată de Florin Salam maneliștilor. Cuvinte grele!
Este pentru prima dată când Florin Salam ia atitudine în fața colegilor de breaslă. Regele manelelor îi pune la punct.

Florin Salam nu a mai putut rezista și i-a pus la zid pe maneliștii care se laudă că nu mai au ce face cu banii.

Lecție dură de educație, dată de Florin Salam maneliștilor. Cuvinte grele!

Reacția lui Florin Salam la Dani Mocanu și a lui Tzancă Uraganul este fără precedent. Considerat cel mai bun lăutar din România, Salam s-a enervat cumplit când a văzut că aceștia postează tot felul de imagini cu teancuri de bani. Regele manelelor n-a mai suportat și a făcut un live în care a dat cu ei de pereți.

„Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile…”

”Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut… mi-e milă de voi… mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei…

Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam pe contul său de socializare.

Cine l-a criticat pe Salam

Bineînțeles că mesajul lui Salam, considerat violent de unii, a stârnit tot felul de reacții. Motiv pentru care, Florin a mai făcut o postare în care a explicat cu punct și virgulă tot ce a vrut să spună. ”Voi v-ați supărat că am spus eu de ăștia care se postează cu bani? Că nu-i frumos? Oare am zis ceva greșit? Așa e frumos, să ne postăm cu bani, să ne lăudăm? Când sunt atâția oameni amărâți, necăjiți? Stăm noi cu teancuri de bani și jignim și lumea, pe deasupra?

Eu zic că n-am greșit ce am zis, dar când mă voi îmbăta din nou, o să zic ce trebuie și ăstora care s-au supărat. Le zic eu altfel… Cui postați voi, cine să vadă banii? Să posteze miliardarii ăia bani nu noi ăștia, mici… Câtă lume a intrat acolo și a înjurat… Mă așteptam să apreciați că am spus vorba aia”, a mai spus Florin Salam îndrăgitul cântăreț.

Amenințări marca Dani Mocanu

Primul care a reacționat la cuvintele dure ale regelui manelelor a fost Dani Mocanu, care s-a oprit la amenințări. „Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară, ci pentru lăutarii care se referă la mine. Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag… în c… voștri.

Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi… Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi.

Băi, hai să vă spun ceva, pe mine nu m-a protejat nimeni niciodată pentru că eu sunt șmecher. Dacă o căutați cu mine, să moară f… mea, dacă nu vă bat, să-mi bag… Ăștia care vă referiți la mine… Dacă nu vă referiți la mine, să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup”, a afirmat Mocanu.

Nici reacțiile lui Tzancă Uraganu nu s-au lăsat mult timp așteptate. „Bravo Dani Mocanu… ai zis bine… la ăștia care se referă la tine și nu au loc de pătrățica lor. Așa vorbesc și de mine și una peste alta e loc pentru toată lumea… Felicitările mele, Dani Mocanu”, a scris și Tzancă.

Sursă foto: instagram, playtech

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre