Simona Ionescu / Redactor Șef

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte. Familia prințului țiganilor e disperată

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte. Familia prințului țiganilor e disperată
Leo de la Strehaia trece prin momente foarte grele, după ce a făcut un AVC fiind închis în penitenciar. Informația a fost oferită chiar de mama acestuia, pe canalul de youtube.

Ultimii ani au fost de foc pentru Leo de la Strehaia, cunoscut ca și prințul țiganilor. Acesta a suferit un accident vascular, iar mama acestuia se roagă zi și noapte pentru ca Dumnezeu să facă o minune și să-i facă băiatul bine.

“Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el”

„Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate!”, este mesajul mamei sale pe YouTube.

Condamnat la închisoare cu executare

În toamna anului trecut, Leo și mama lui au fost acuzați de evaziune fiscală și condamnați la închisoare cu executare.

Afaceristul va trebui să stea doi ani și jumătate în spatele gratiilor, în timp ce Maria Mihai a primit doi ani. Bătrâna a fost însă eliberată în luna noiembrie a acestui an.

În iulie acest an a fost încarcerat și fiul lui Leo

Leo de la Strehaia a fost trimis în judecată în anul 2017, pentru contrabandă cu benzină. Autoritățile spun că prejudicul produs de el s-ar fi ridicat la peste trei milioane de euro. N-a scăpat de probleme nici unul dintre fiii lui Leo, Ursu Mihai.

El a fost acuzat că în 2019, alături de o altă persoană ar fi mințit că sunt reprezentanții a două societăți comerciale. Mai mult, i-ar fi convins pe păgubiți să le livreze nu mai puțin de 150 de aparate de aer condiționat și ar fi încheiat contracte în valoare de 300.000 de lei. Pentru faptele comise, Ursu a fost încarcerat în luna iulie a acestui an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre