Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble s-a dezbrăcat și arată totul. Imagini care vor dispărea în câteva ore

Lidia Buble s-a dezbrăcat și arată totul. Imagini care vor dispărea în câteva ore
A ”scăpat” de Răzvan Simion iar acum își face de cap, liberă. Decolteuri, multă piele la vedere, bikini cu decupaje amețitoare și toate la vedere. Avem imaginile care în câteva ore vor dispărea.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de curând, iar motivul e încă necunoscut opiniei publice. Frumoasă, liberă și dezinvoltă, Lidia Buble a incendiat în ultimele ore internetul, afișând mai multe fotografii incitante, în unele apărând… foarte dezbrăcată. O putem înțelege, e caniculă în România. Cântăreața a distribuit fotografii provocatoare, în care își arată, fără nicio timiditate, corpul de zeiță.

Artista și vedeta TV Răzvan Simion au format un cuplu adorabil timp de cinci ani. Povestea lor de amor a început în momentul în care ea avea 21 de ani, iar el 35. Relația lor a fost pusă la zid de toată lumea, pentru că în acel moment Răzvan Simion era căsătorit, relație din care are doi copii.

Iar pentru a avea o relație cu Buble, Răzvan a decis să divorțeze, la un an după ce  cântăreața i-a devenit amantă. Pe de altă parte, nici familia tinerei nu a aprobat relația. Tatăl Lidiei, pastor neoprotestant, i-a reproșat că e un păcat capital să intervină într-un cuplu unit în fața lui Dumnezeu. Apoi s-a mai îmbunat și a spus că-l acceptă pe Răzvan în casa lui doar atunci când va veni și o ceară de soție pe fiica lui. Dar vedeta de la Antena 1 nu a venit.


Apariție cu unicorni în prime-time la BBC

S-au aflat detaliile divorțului anului în showbiz. Se întâmplă în august


În ultima vreme Lidia și Răzvan nu au mai fost văzuți împreună, iar așa au pornit zvonurile despărțirii. Aceasta era inevitabilă, în final, cei doi făcând public faptul că s-au separat.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viață frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe o rețea de socializare în momentul despărțirii de iubita sa, iar în scurt timp a șters mesajul. Gurile rele spuneau că motivul despărțirii ar fi fost o focoasă roșcată cu care Răzvan ar fi înșelat-o pe Buble.

Deși nu a făcut declarații publice cu privire la despărțire, Lidia a avut  o postare emoționantă, la mijlocul lunii trecute, pe Instagram. Aflată acasă la părinți, și-a filmat surorile și nepoatele în timp ce cântau. ”Este oare iertare pentru tot ce-am făcut. Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta”, a spus Lidia pe Instagram.

Sursa foto: Instagram / Lidia Buble

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre