Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble se pregătește să devină mamă? Ce veste le-a dat aceasta internauților, direct din vacanță

Lidia Buble se pregătește să devină mamă? Ce veste le-a dat aceasta internauților, direct din vacanță
Lidia Buble pare să fi depășit total despărțirea de Răzvan Simion. Aceasta se pare că a plecat în vacanță și mai mult decât atât, dă semne că vrea să devină mamă.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani se pare că a ales zilele acestea să fugă de prima ninsoare și de frigul din Romania, astfel că aceasta s-a pozat într-o destinație exotica, pe plajă și a împărtășit imaginile cu fanii de pe Instagram. 

Se știe că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, astfel că probabil își dorește să urmeze exemplul părinților și să aibă și ea la rândul ei un bebe. Cu o carieră ce o împlinește pe parte profesională, acesteia nu-i mai rămâne decât să caute satisfacția și pe plan personal. Astfel, fosta iubită a lui Răzvan Simion pare pregătită emoțional să-și întemeieze o familie, dacă ne luăm după postările acesteia pe rețelele de socializare. 

Sursa foto: Instagram

Aluzii la maternitate, direct din vacanță 

Lidia și-a șocat fanii când a împărtășit pe Instagram o poză cu o blonda ce avea un bebeluș în brațe, cu mesajul “eu în câțiva ani”. Lucrurile însă nu s-au oprit aici, căci fanii au intrat la bănuieli. Astfel, la o imagine care o înfățișa întinsă pe plajă în costum de baie și stând pe o parte, un internaut i-a spus că poziția nu o avantajează pe aceasta și că inițial părea însărcinată. Blonda a dat replica imediat: “E un lucru rău să fiu? Sau?” Ulterior persoana respectivă a întrebat-o pe Lidia Buble dacă chiar este însărcinată, însă aceasta nu a mai răspuns, preferând să mențină aerul de mister. 

Sursa foto: Instagram

Nu se știe exact daca artista ascunde ceva sau daca a vrut doar să agite spiritele sau să transmită un mesaj cuiva anume, însă un lucru e clar, anume că aceasta în mod sigur își dorește să devină mamă în viitorul apropiat, după cum a spus chiar ea. 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre