Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea, reacție de proporții la adresa fiicei ei. Ce i-a spus micuței Charlotte

Mădălina Ghenea, reacție de proporții la adresa fiicei ei. Ce i-a spus micuței Charlotte
Mădălina Ghenea a avut relații cu o mulțime de bărbați celebri, precum Gerald Butler, actorul Michael Fassbender sau designerul Phillip Plein. Însă când a venit vorba de maternitate, actrița a făcut un copil cu omul de afaceri român Matei Stratan, de care s-a despărțit ulterior. Madalina s-a mutat anul trecut înapoi în Italia, împreună cu fetița ei Charlotte, acum în vârstă de 3 ani.

După o relație de trei ani cu Matei Stratan, Mădălina Ghenea și-a făcut în urmă cu un an bagajele și s-a mutat în Italia, împreună cu micuța Charlotte, fetița pe care o are cu omul de afaceri. Deși au încercat să facă relația să meargă, lucrurile nu au funcționat, așa că cei doi și-au strâns mâinile și bruneta s-a întors la viața ei din Italia, acolo unde își desfășoară activitatea profesională. 

Pe partea cealaltă, Matei Stratan are o companie în România care nu i-ar permite o mutare, astfel că o relație la distanță a ieșit total din calcul: “Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit că Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, mărturisea actrița în urmă cu ceva timp. 

Mădălina, șocată de camera fetiței 

Deși este singură cu Charlotte în Italia, Mădălina este din când în când ajutată de mama ei în creșterea micuței, care se pare că are parte de toată grija, atenția și iubirea celebrei brunete. Acum în vârstă de 3 ani, fiica lui Matei Stratan are tot ce și-ar putea dori un copil în materie de jucării, camera ei arătând ca cea a unei prințese. 

Într-un video postat pe Instagram, vedeta are o reacție de proporții în momentul în care intră în camera Charlottei și vede toate jucăriile acesteia pe jos. În imagini se pot observa peste 50 de jucării de pluș, dar și o motocicletă roz și o căsuță de joacă în aceeași culoare. Charlotte nu pare să fie deranjată de haosul din cameră în timp ce se tăvălește fericită peste jucării, spre deosebire de Madalina, care are un șoc: “Mama unde doarme în toate astea? Caut altă casă?”, glumește actrița cu fiica sa, care îi raspunde repede și categoric că “nu”, în timp ce râde satisfăcută. 

Dezvăluiri inedite despre prietenia dintre un designer și Meghan Markle

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre