Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea durere a lui Gabriel Cotabiță. Nimeni nu a știut până acum ce of are în suflet

Marea durere a lui Gabriel Cotabiță. Nimeni nu a știut până acum ce of are în suflet
Gabriel Cotabiță e iubit de Dumnezeu. Știe lucrul acesta și nu contenește să-i mulțumească Divinității că l-a salvat și trăiește liniștit, iubit de cei din jur.

Din păcate însă, după problemele de sănătate pe care le-a avut, artistul nu mai poate să facă un lucru care-i făcea mare plăcere: să conducă mașina.

Într-un interviu recent, artistul a mărturisit că s-a urcat la volan, a încercat să mai fie șoferul de altădată, dar nu mai are atenție distributivă și a renunțat. „Nu mai conduc de când am ieșit din spital, așa că taxiul e prietenul meu cel mai bun. La ora actuală, ar trebui să încerc din nou, dar nu mai pot. Am încercat, m-am pus la volan, dar nu mai am atenție distributivă”, a mărturisit Gabriel Cotabiță pentru Cancan.

„Nu am voie să beau sucuri, că sunt pasibil de diabet

Una dintre cele mai bune voci ale României se simte foarte bine, însă are mare grijă cu alimentația. În plus, a renunțat definitiv la sucuri și apă minerală, dar și la țigări. „Sunt sănătos. Nu am voie să mai beau sucuri, sunt pasibil de diabet. Nu l-am făcut, dar sunt la limită. Mai consum doar apă plată. Înainte beam numai apă minerală, dar acum nu mai pot.

Gabi&Matteo la Golden Night Classy

„Din cauza faptului că nu mă mai mișc prea mult, stau mai greu în picioare”

Eram fanul unor băuturi acidulate. Nu mai fumez de atunci, n-am mai pus gura pe țigară. Din cauza faptului că nu mă mai mișc prea mult, stau mai greu în picioare. Nu mai locuiesc în București, nu am unde să mă plimb. Am greutatea pe care o aveam în mod normal.

Nu m-am îngrășat foarte mult. Eu nu am fost niciodată slab, slab, decât atunci când am ieșit din comă”, a mai spus vedeta. Memoria i-a revenit complet, însă perioada de la accident până și-a revenit, nu și-o mai amintește. „Persoanele care mi-au fost mai apropiate, nu le-am uitat. Toate memoriile din trecut mi-au revenit. Îmi aduc aminte tot dinainte de comă. Dar ce s-a întâmplat de la acel accident, până mi-am revenit, am uitat total”, s-a destăinuit artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre