Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Petre, Elwira, Cuza și Emi – lacrimi la Zidul Plângerii, fuga după Iisus și descoperirea unui cifru

Mihai Petre, Elwira, Cuza și Emi – lacrimi la Zidul Plângerii, fuga după Iisus și descoperirea unui cifru
S-a terminat și cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express. Premiul cel mare a fost luat de Mihai și Elwira Petre.

Sunt cei mai fericiți părinți, pentru că și-au făcut fetițele fericite. Mihai și Elwira Petre au luptat și au câștigat.

Mihai și Elwira Petre, marii câștigători ai Asia Express. Au primit coroanele de învingători

Două luni nu s-au gândit decât la marea finală și visul și s-a împlinit. Au ajuns la Ierusalim și le-au demonstrat tuturor că sunt cei mai buni dintre cei buni. Mihai și Elwira Petre au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Ultimul traseu a fost extrem de complicat, dar și emoționant

Emoție, dramă, adrenalină, stres, dar peste toate astea și o mare de fericire. Echipele formate din Emi și Cuza pe de o parte, și Mihai și Elwira Petre pe de altă parte au luptat până în ultima secundă. Ei au trecut de fiecare obstacol în parte și au reușit să parcurgă Drumul greu al Împăraților.

 

Au învățat cum se face armata în Israel

Cei patru finaliști au avut multe misiuni în finală, una mai grea cea cealaltă. Au fost în piețele de vechituri, unde le-a pusă la încercare atenția. Au vândut înghețate pe plajă și au reușit să găsească oameni care să le consume în fața camerelor de luat vederi. Dar au învățat și cum se face armata în Israel, având parte de un antrenament serios. Și nu în ultimul rând s-au distrat numărând umbrele colorate, apoi au încercat să-l găsească pe un bărbat care semăna cu Iisus.

Cea mai dificilă probă din finală a fost, însă, descoperirea cifrului de la valiza care-i aștepta în camera de hotel.

Momente emoționante la Zidul Plângerii

Fără îndoială că cel mai emoționant moment a fost cel de la Zidul Plângerii, unde concurenții au trebuit să scrie despre cele mai grele situații prin care au trecut ei sau familia. Elwira a plâns când și-a amintit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că are o boală gravă. La rândul său, lui Mihai i-au curs lacrimile vorbind despre decesul tatălui său.

„Am scris mama și sora mea, că l-am pierdut mult prea devreme pe tatăl meu. Nu pot să le despart pe sora și mama mea. Sufletul meu era răscolit puternic. A fost un moment greu și frumos în același timp”, a povestit Mihai Petre, năpădit de amintiri.

Sursă foto:  wowbiz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre