Simona Ionescu / Redactor Șef

Moș Nicolae s-a grăbit să vină la micuțul lui Dani Oțil. Gabriela e topită. Exclusiv

Moș Nicolae s-a grăbit să vină la micuțul lui Dani Oțil. Gabriela e topită. Exclusiv
Pentru Gabriela Oțil nimic nu a fost mai important pe lume ca venirea pe lume a micuțului ei. Soția lui Dani Oțil e îndrăgostită lulea de băiețel.

Când vine vorba de cadouri pentru sărbătorile de iarnă, Gabriela, soția lui Dani Oțil, ar da oricât pentru băiatul ei.

Moș Nicolae s-a grăbit să vină la micuțul lui Dani Oțil. Gabriela e topită. Exclusiv

Recent, Gabriela a postat pe contul de socializare fotografii cu noile ghetuțe ale lui Tiago, cu siguranță un cadou în avans de la Moș Nicolae. Și nu orice fel de ghetuțe, ci unele cu coarne de cerb, care l-au fascinat pe micuțul lui Dani Oțil.

Pe de altă parte, Gabriela avea ochii plini de lacrimi și le-a spus fanilor că adoră momentul în care băiatul adoarme pe pieptul său. Lucru pe care nu l-a făcut după multă vreme…

Gabriela a plâns de ziua ei

Nu demult, Gabriela și-a serbat ziua de naștere, iar Dani a făcut-o să plângă cu darul pe care i-a făcut. E vorba de mașina pe care Gabriela și-a dorit-o enorm și pentru care e extrem de fericită. E drept că Dani a făcut eforturi mari ca să-și mulțumească nevastă, dar nimic nu e mai important pentru prezentator ca fericirea familiei.

Cât privește mașina pe care acesta o conduce, el a mărturisit cu ceva timp în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani că el nu conduce propriul autoturism. „Am rămas cel mai… conduc o mașină hibrid care nu e mea. Eu? Mi-am băgat banii la angajați în investiție… Adevărul e că eu iau bani să merg cu mașina.

Dar, mă… starea socială. Și Ramona e peste mine. Dar dacă mai face Robert Tudor o magie, s-ar putea să o piardă”, a mărturisit râzând prezentatorul. Chiar dacă finanțele nu mai sunt ca odinioară, când era burlac, Dani arată că este un bărbat adevărat care face orice sacrificiu pentru soție și copil. Toată lumea e curioasă acum să vadă cu ce vor veni Moș Nicolae și Moș Crăciun la frumoasa sa soție…

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre