Simona Ionescu / Redactor Șef

Narcisa Birjaru se confruntă cu mari probleme. De ce nu se poate bucura de marele premiu

Narcisa Birjaru se confruntă cu mari probleme. De ce nu se poate bucura de marele premiu
A trecut deja ceva vreme de când Narcisa Birjaru a devenit marele câștigător al show-ului culinar Chefi la cuțite. Totuși, aceasta are o mare supărare.

S-a duelat cu cei mai buni bucătari și a câștigat. Dar bucuria ei nu e deplină. Ce se întâmplă cu Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru se confruntă cu mari probleme. De ce nu se poate bucura de marele premiu

A făcut parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și l-a făcut mândru. Dar Narcisa Birjaru trece printr-o situație cu totul ieșită din comun. Deși a trecut timp de când ar fi trebuit să primească banii, aceștia nu au intrat în cont. „Încă nu ne-a intrat niciun leu!

Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Acum suntem la pescuit, încercăm să ne relaxăm. Oricum, m-a rugat Narcisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm”, a declarat Alex Turcitu, potrivit redacția.ro.

Își dorește cu ardoare să-și deschidă un restaurant

Marea câștigătoarea a emisiunii Chefi la cuțite vrea să-și deschidă un restaurant și să își cumpere și o casă. „Nu știu încă exact ce să fac cu premiul. Îmi doresc foarte mult un restaurant al meu și aș dori să îmi dau avansul la casă. Nu mă așteptam să ajung până aici.

Sunt foarte bucuroasă și le mulțumesc tuturor. Plâng pentru că oamenii sunt foarte rasiști. Mă judecă pentru că sunt de etnie rromă. Ei cred ca dacă unii din etnia mea sunt răi, așa sunt și eu. Eu sunt mândră că sunt țigancă, dar pe buletin sunt româncă. Suntem toți la fel”, a mai spus Narcisa Birjaru.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre