Simona Ionescu / Redactor Șef

O pisică i-a adus împreună pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cum i-a mulțumit bucătarul

O pisică i-a adus împreună pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cum i-a mulțumit bucătarul
Preferatul femeilor, Cătălin Scărlătescu nu mai e disponibil. Doina Teodoru i-a pus capac.

Chiar dacă vin din lumi diferite, așa cum a declarat Doina Teodoru, actrița și Cătălin Scărlătescu se iubesc cu patimă.

O pisică i-a adus împreună pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cum i-a mulțumit bucătarul

S-au cunoscut, s-au plăcut și acum formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizz-ul românesc. Chiar dacă la prima vedere Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt total diferiți. Cum a fost prima întâlnire? „(…) foarte drăguță… El mă tot suna, îmi tot trimitea mâncare pe unde eram, pe la filmări, și până la urmă am zis: «Hai să și ieșim!». Și m-a invitat la el la bucătărie, pe terenul lui, evident, unde se simte el confortabil.

M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele, evident că pe mine nu mă interesa asta. Dar mi-a plăcut să-l văd în elementul lui. Îmi place, cum spuneam, că este foarte pasionat de ceea ce face. Ăsta e un lucru important”, a declarat frumoasa actriță.

„Nu poate sta locului o clipă, eu sunt în direcția complet opusă”

El e plin de energie, ei îi place să stea liniștită, uneori chiar singură, dar cel mai mare șoc pentru Scărlătescu a fost atunci când Doina i-a spus că nu consumă carne deloc. „Venim din lumi diferite, deși televiziunea este tărâmul comun. Suntem foarte diferiți, el e foarte agitat, eu sunt un pic mai calmă.

Nu poate sta locului o clipă, eu sunt în direcția complet opusă, mie îmi place să stau și singură, poate de multe ori izolată, fac meditație. Iar el, cum spuneam, este la polul opus. Ah, și uite, pentru el a fost un mare șoc că eu nu mănânc carne – pește mănânc, într-adevăr, mai rar, dar de când sunt cu el, mai des.

Însă pe el l-a șocat asta și, în primele luni de relație, se tot făcea că nu înțelege că nu mănânc carne. Cu atât mai mult cu cât ăsta e punctul lui forte în bucătărie. Dar până la urmă am ajuns la un echilibru din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Doina Teodoru.

„Mie îmi plac animăluțele, așa că mi-a luat foarte puțin timp până când am cucerit-o și pe pisică”

Pentru că dragostea e mare între cei doi, Doina și Scărlătescu au decis să se mute împreună după doar câteva luni de relație. Iar cea care i-a făcut să facă pasul cel mare a fost… pisica Doinei, de care Cătălin s-a îndrăgostit iremediabil. „Aici m-a ajutat Kiwi, pisica ei.

Doina îmi spunea mereu: „Merg să-i dau de mâncare pisicii. Așa că, la un moment dat, i-am zis: „Ia-ți, dragă, pisica, și vino-ncoace! (râde) Și-acum, la pachet, avem două. Mie îmi plac animăluțele, așa că mi-a luat foarte puțin timp până când am cucerit-o și pe pisică”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre