Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă îndrăgită de o lume întreagă se luptă cu o boală grea. Cancerul l-a făcut de nerecunoscut

O vedetă îndrăgită de o lume întreagă se luptă cu o boală grea. Cancerul l-a făcut de nerecunoscut
Fiecare om duce în interior o luptă cu el însuși, aceasta fiind în unele cazuri îngreunată de diverse motive. Cancerul a ucis aproape 10 milioane de oameni în anul 2020. O vedetă îndrăgită de mulți a fost atinsă de acest diagnostic, pe care nimeni nu ar trebui să-l primească vreodată.

Un actor iubit de publicul din întreaga lume se luptă cu o boală grea. Cancerul l-a afectat teribil, ajungând de nerecunoscut. Cu toate acestea, încă își găsește puterea de a se bucura și apreciază toate mesajele fanilor, care își îndreaptă rugăciunile către el.

Lupta cu cancerul l-a făcut de nerecunoscut

Jeff Bridges a împlinit luna aceasta vârsta de 71 de ani. În această perioadă a vieții ar fi trebuit să se bucure în tihnă de familie, fani și roadele unei cariere impresionante, dar i-a mai fost dată încă o luptă grea de dus. Actorul e vizibil transformat de momentele prin care trece și de tratamentele pe care le ia, dar ramâne totuși pozitiv. Bărbatul frumos de altă dată este total schimbat.

Recent, Jeff s-a pozat ras în cap și cu un câine lângă el pe care și l-a luat recent pentru a-i trece timpul altfel. Imaginea îl arată total diferit și obosit. Amintim că artistul a fost diagnosticat cu limfom în luna octombrie a anului curent.

Boala l-a făcut pe Jeff Bridges să fie recunoscător

Cu toate că ar avea motive pentru ca perspectiva sa să fie alta, într-o zonă negativă, acesta mărturisește tuturor că tocmai boala l-a făcut să fie și mai recunoscător pentru lucrurile pe care le deține și pentru traseul său care este mulțumitor. 

„Mă simt bine, m-am ras în cap şi mi-am luat un căţel. Cancerul ăsta mă face să preţuiesc şi mai mult ce am şi să fiu recunoscător. Deşi este vorba despre o boală serioasă, mă simt norocos că am alături o echipă fantastică de doctori, iar previziunile sunt bune. Sunt profund recunoscător pentru dragostea şi susţinerea familiei şi prietenilor. Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, mă simt norocos că am alături o mare echipă de medici, iar pronosticul este bun. Mulţumesc pentru rugăciunile şi urările voastre de bine. Şi, cât timp mă bucur de atenţia voastră, vă amintesc să mergeţi să votaţi. Pentru că suntem împreună în toate acestea”, a dezvăluit Jeff Bridges fanilor în timpul alegerilor din SUA. 

Liviu Vârciu cum nu l-ați văzut niciodată. Și el s-a amuzat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre