Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, muză pentru Marius Elisei. I-a scris versuri de dragoste

Oana Roman, muză pentru Marius Elisei. I-a scris versuri de dragoste
Ciorba reîncălzită se pare că are un gust mult mai bun. Cel puțin, așa au demonstrat până acum Oana Roman și Marius Elisei.

De când s-au împăcat, Marius Elisei pare topit după Oana Roman și nu știe ce să facă ca să o impresioneze.

Oana Roman, muză pentru Marius Elisei. I-a scris versuri de dragoste

Iubirea lor e din zi în zi mai mare, lucru demonstrat de tot ceea ce face Marius Elisei pentru Oana Roman. Cei doi o țin dintr-o distracție în alta, ba chiar s-au fotografiat împreună într-un cadru de vis. Se pare că după ce au divorțat cei doi au realizat ce înseamnă cu adevărat unul pentru celălalt și au înțeles că în viață iubești doar o dată.

Cum o răsfață Marius Elisei

Marius și Oana au fost într-o altă minivacanță, unde el a tratat-o ca pe o adevărată prințesă. Demonstrând că ar fi în stare de orice sacrificiu pentru fericirea ei și a fetiței lor, Isa. Ba chiar i-a scris și versuri fiicei lui Petre Roman. Un lucru care pe Oana a sensibilizat-o la maxim.

„Dansăm și în belșug și când nu sunt parale”

”Dansăm și când este sărbătoare / Dansăm și la sărbătoare / Dansăm și acasă și peste tot / Dansăm și în belșug și când nu sunt parale / Pentru că ne iubim așa cum suntem”, a încercat un poem romanticul Marius Elisei pe pagina sa de Instagram.

Oana a decis să intre pe mâna chirurgului estetician

Cu doar câteva zile în urmă, Oana Roman a spus că este decisă să se lase pe mâna chirurgului estetician. Ea își va face o intervenție la nivelul abdomenului inferior, pentru a îndepărta excesul de grăsime, dar și de piele. „Complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie.

În rest, eu complexe n-am avut”, a mărturisit vedeta pe contul său de Instagram. Oana a slăbit mult în ultima perioadă și, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, a spus și ce stil de viață are acum. Ea mănâncă doar în decursul a opt ore, „orice, dar nu oricât”. Restul de 16 ore din cursul unei zi face repaos alimentar.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre