Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a fost la estetician și și-a făcut încă o schimbare șoc! Așa arată Querida acum. FOTO

Oana Zăvoranu a fost la estetician și și-a făcut încă o schimbare șoc! Așa arată Querida acum. FOTO
De când în viața a sa apărut o minune, Oana Zăvoranu nu-și mai încape în piele de fericire.

Recent, în familia Oanei Zăvoranu a intrat o superbă felină. Bruneta e extrem de încântată de noua achiziție, iar simpaticul motănel din rasa Albastru de Rusia, căruia Oana i-a pus numele Putin, trăiește ca-n Rai. Pentru că e îndrăgostită de blănos, Oana doarme cu el, ba chiar îi lasă și perna să se lăfăie în voie. Recent, Querida le-a arătat tuturor cât de mult se iubesc, iar din poză reiese că vedeta „și-a umblat” la buzele.

Ce-i drept, îi stă bine, așa că are încă un motiv de laudă.

Ce operații estetice și-a făcut Oana

Medicul Marek Vâlcu a dezvăluit cu ceva timp în urmă intervențiile estetice la care a apelat bruneta cu ani în urmă, operații pe care și le-a asumat la un moment dat bruneta. „În momentul în care a venit la mine, Oana era o fată frumușică, albă și extrem de simpatică. A vrut să își facă niște intervenții pentru că avea niște complexe la nivelul picioarelor.

Prima operație pe care i-am făcut-o a fost în trei etape: o liposucție la genunchi, o liposucție la coapse și apoi un transfer de grăsime la gambe. I-am îngroșat gambele care erau foarte subțiri. A doua operație a fost la șold. Oana era foarte deranjată de felul în care arăta, se considera grasă și a vrut neapărat să fie băț. M-am conformat și i-am scos grăsimea inestetică din șolduri.”, a povestit doctorul.

I-am pus fire în obraz

De asemenea, specialistul a mărturisit că a umblat și la fața vedetei, așa că arată perfect și nu se mai văd nopțile nedormite. „Pentru cei care nu știu, i-am făcut Oanei intervenții și la nivelul feței. A venit să îmi spună că nu e mulțumită de nimic și să îi fac ceva. I-am pus fire în obraz, un lifting cu fire, astfel că obrazul nu i-a mai căzut de la nopțile nedormite și de la alimentația haotică.

Nu a fost mulțumită numai de lifting, așa că i-am pus și botox la nivelul ochilor.”, a mai spus medicul, potrivit Spynews. Cu ceva timp în urmă, însăși bruneta a vorbit despre intervențiile pe care le-a avut la sâni. „Mi-am făcut a 9-a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă, și mi-a ieșit! (…)

Un corp armonios cu umerii svelți, talie de bun simț și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate.”, a declarat Oana.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre