Simona Ionescu / Redactor Șef

Pique s-a luat la bătaie cu fratele Shakirei, care a sărit să-și apere sora. A fost nevoie de oamenii legii

Pique s-a luat la bătaie cu fratele Shakirei, care a sărit să-și apere sora. A fost nevoie de oamenii legii
Shakira și Pique nu au îngropat nici acum securea războiului și orice ar face, e greu să se înțeleagă. Ultima ceartă a avut loc nu cu mult timp în Miami.

Gerard Pique a ajuns acolo pentru a-și vizita copiii, pe Sasha și Milan, dar vizita sportivului nu s-a încheiat așa de bine cum s-ar fi așteptat.

Potrivit informațiilor oferite de publicația Mundo Deportivo, care o citează pe jurnalista Verónica Bastos, Pique și Shakira au ajuns la discuții aprinse, iar situația a degenerat. Pentru că n-a suportat ce aude, fratele Shakirei, Tonino Mebarak și Pique și-ar fi aruncat cuvinte grele, apoi s-au luat la bătaie. Cei doi nu s-au oprit, iar poliția a fost nevoită să intervină ca să-i poată opri.

Fratele Shakirei, alături de cântăreață și la bine și la greu

Discuția violentă, l-a scos din minți pe fratele Shakirei

„Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique pentru a-și apăra sora. Potrivit zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația”, a declarat Verónica Bastos, citată de Mundo Deportivo.

Pique are dreptul să petreacă zece zile cu copiii săi

În această primăvară, Shakira s-a mutat definitiv cu cei doi copii la Miami. Potrivit înțelegerii pe care a avut-o cu fostul partener de viață, Pique are dreptul să stea cu copiii săi timp de zece zile pe lună, dar și de Paște și Crăciun.

De ce s-a despărțit Shakira de Pique

La sfârșitul anului trecut, Shakira a vorbit despre motivul despărțirii de Pique, invocând infidelitatea sportivului, amintind despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. ”Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Pentru micuții ei, Shakira face orice sacrificiu

„Este cea mai neagră perioadă din viața mea”

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea. Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a declarat Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre