Simona Ionescu / Redactor Șef

Prin câte a trecut chef Florin Dumitrescu în ultimii 10 ani

Prin câte a trecut chef Florin Dumitrescu în ultimii 10 ani
În 10 ani, chef Florin Dumitrescu a trăit cât alții într-o viață. S-a grăbit ca să își clădească un nume în bucătărie, dar acum se gândește mai mult la soția și fetițele lui, pe care le iubește la nebunie.

La 14 ani, Florin Dumitrescu a lucrat într-o bucătărie de restaurant, la 17 ani câștiga de trei ori mai mult decât mama sa, iar la  24 de ani era cel mai tânăr jurat în concursurile de master chefi din lume. Uite prin câte a trecut în ultimii 10 ani!

Prin câte a trecut chef Florin Dumitrescu în ultimii 10 ani

Este deseori considerat copilul minune al bucătariei românești. Florin Dumitrescu (33 de ani) este membru în juriu în concursurile de bucătărie de aproape zece ani. Avea doar 24 de ani, când a participat la emisiunea ”Masterchef”, avându-i colegi, în calitate de jurați, pe chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

La vremea aceea, era cel mai tânăr jurat ”Masterchef” din lume și a devenit rapid celebru pentru firea sa spontană și explozivă. În anul 2016, cheful a schimbat televiziunea, devenind jurat alături de aceeași colegi în show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Așa arăta Florin Dumitrescu în 2011 când a devenit chef
În 2012, chef Florin Dumitrescu filma pentru Masterchef

Florin Dumitrescu a devenit melancolic şi a povestit pe larg despre ce a trăit din 2010 şi până acum. A trecut prin multe încercări, a învăţat multe, dar a cunoscut-o şi pe femeia alături de care şi-a format o familie frumoasă.

Chef Florin Dumitrescu și schimbat viața la 23 de ani

Cheful de la Antena 1 a dezvăluit că anul 2010 a început greu pentru el din cauza faptului că nu avea încredere în el, în propriile forţe.

”În 2010 am încheiat nişte capitole şi am deschis altele. În 2010 am impresionat cele mai importante persoane din viaţa mea (părinţii, primul meu chef) cu alegerile mele şi în 2010 am cunoscut-o pe femeia viselor mele.”, a scris Florin Dumitrescu.

În 2011, la 24 de ani, a câştigat castingul pentru bucătar la Masterchef. Dacă nu reuşea, era hotărât să îşi ia iubita, pe Cristina, şi să plece din România. În acelaşi an i-a cunoscut pe chefii Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

”În 2012 au început filmările şi difuzarile showului care a schimbat faţă gastronomiei româneşti, iar noi trei (n.r. chefi) eram acolo în faţă pe scaunele alea, unde învăţam în fiecare zi cum să stăm în faţa camerei, când şi ce să spunem, cât de mult să ne abţinem sau cât de tare să ne dezlănţuim, iar tot succesul ăla nebun care a început în 2012 şi care continuă şi astăzi se datorează doar Monei Segall, omul care a crezut în faţa, carisma, talentul şi viziunea mea”, a povestit chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu: ”Familia este prioritatea mea”

”În 2014 am avut de învăţat cea mai dură lecţie, iar de atunci mi s-a schimbat viaţa cât şi priorităţile. În 2015 am reuşit să îmi revin pe plan profesional abia după ce am făcut schimb între priorităţi, trecând familia pe primele 5 locuri, abia apoi cariera”, mărturisește chef Florin Dumitrescu.

În 2013, s-a căsătorit cu bloggerița Cristina Sima

Anul 2014 a fost unul important, bloggeriţa Cristina Sima (38 de ani) a devenit doamna Dumitrescu. Au împreună două fetiţe, Ava Elisabeta și Mia Victoria, de 7, respectiv 5 ani.

„Până în 2017 când ne-am mutat în casă noastră, noi 4. Fără să mai plătim chirii, fără să mai împărţim facturile cu alţi vecini din bloc, fără să mai deranjez vecinii dacă trag apă la 2 noaptea când ajungeam de la restaurant sau de la filmări. Am ajuns acasă în 2017. În 2018 ne-am bucurat de tot până când ne-am descoperit o nouă lupta, serioasă, care a bătut şi mai tare pecetea că familia este mai importantă decât orice altceva pe lumea asta”, spune chef Florin Dumitrescu.


Claudia Radu de la ”Chefi la cuțite”: „Nu am treabă cu bucătăria”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre