Simona Ionescu / Redactor Șef

Războiul cumnatelor. Meghan Markle profită de apariția lui Kate, ca să facă bani

Războiul cumnatelor. Meghan Markle profită de apariția lui Kate, ca să facă bani
Kate Middleton a revenit în lumina reflectoarelor sâmbătă, în ciuda luptei sale cu cancerul. Apariția ei în fața publicului a fost aplaudată de întreaga lume.  

În timp ce Kate Middleton se luptă cu boala și face eforturi să nu mai stea deoparte de îndatoririle publice regale, Meghan Markle încearcă să-i fure Prințesei de Wales scena, ca să facă bani. Războiul cumnatelor e mai acut ca niciodată, spune un expert regal.

Expertul regal Jonathan Sacerdoti a analizat, la „TMZ Live”, apariția Prințesei de Wales la celebrarea Trooping the Colour – și ce a însemnat aceasta pentru Familia Regală. Mai important, a explicat de ce crede că Meghan Markle, cumnata ei, a făpcut eforturi ca să profite de apariție pentru a atrage atenția asupra sa.

Meghan Markle profită de apariția lui Kate, ca să facă bani

Sacerdoti susține că prezența Prințesei Kate alături de soțul său, Prințul William, și copiii lor pe faimosul balcon al Palatului Buckingham, în ciuda problemelor sale de sănătate, a amintit publicului de ce iubește familia regală. Conștientă sau bine sfătuită de oameni e PR și marketing, cumnata lui Kate, Meghan Markle a ales fix în aceeași zi momentul pentru lansarea unor produse ce fac parte parte din noul său brand de stil de viață.

Prietenul apropiat al lui Meghan, Nacho Figueras, a împărtășit pe Instagram, vineri, o avanpremieră a noilor gemuri și biscuiți pentru câini de la American Riviera Orchard, firma lui Meghan Markle.

Meghan Markle vinde în America gemuri și biscuiți pentru câini. A lansat produsele în ziua revenirii publice a cumnatei sale, Kate, după diagnosticul de cancer (Instagram)

Conștientă că orice apariție a familiei regale în Marea Britanie atrage implicit atenția și asupra ei și a Prințului Harry, mutați în America, Meghan Markle a lansat în momentul oportun produsele, știind că așa afacerea ei va avea parte de cea mai mare vizibilitate. De altfel nu este prima dată când există o astfel de sincronizare calculată.

Războiul cumnatelor este mai vechi

Amintim că Harry și Meghan sunt în conflict cu familia regală încă de la faimosul „Megxit” din 2020. Ei  au avut rare contacte cu familia lui Harry de atunci, chiar și în contextul luptei cu cancerul a Regelui Charles și a Prințesei Kate. Astfel, mulți interpretează această lansare subtilă a produselor de lifestyle ale lui Meghan ca o mișcare deliberată de a deturna atenția de la Prințesa de Wales spre membrii înstrăinați în America ai Familiei Regale.

Expertul regal Jonathan Sacerdoti numește această presupusă încercare a lui Meghan Markle de atragerea a atenției asupra afacerii ei  profitând de cancerul cumnatei din Marea Britanie, drept  „jalnică”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre