Simona Ionescu / Redactor Șef

Ruptură între Alex Velea și Zanni, soldată cu depresie. „M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”

Ruptură între Alex Velea și Zanni, soldată cu depresie. „M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”
Se pare că nu mai e nimic de făcut în relația dintre Alex Velea și Zanni. Cei doi pare că au încheiat orice legătură. Ce i-a dat de gol.

Au ieșit la iveală detalii incendiare din relația lui Zanni cu Alex Velea. Ce se întâmplă acum cu cei doi.

Ruptură definitivă între Alex Velea și Zanni? „M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”

Să fi renunțat Alex Velea la Zanni? L-a dat afară din trupa sa? Problemele sunt încurcate, însă Zannidache a dat o declarație cu adevărat șocantă, care i-a pus pe toți pe gânduri. După o perioadă destul de lungă în care nimeni nu i-a intrat în grații, Zanni a făcut un vlog alături de Sebi Chitoșcă. Artistul le-a spus fanilor săi că este într-o situație în care nu a mai fost niciodată și nu știe cum s-o gestioneze. Pe de altă parte, a lăsat să se înțeleagă că nu mai vrea să aibă nici o legătură cu Alex Velea.

„Sunt convins că poate vă regăsiți în momentele mele”

„Intrasem într-o ceață. Într-o umbră. Mă pierdusem. Intru în momente din astea de mă pierd total. Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. Am avut o discuție cu mine în Uber. Nu e deloc rău să fii capabil să-ți dai singur răspunsuri. Nu sunt singurul care trece prin momente din astea. Sunt convins că poate vă regăsiți în momentele mele. M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”, a spus Zannidache pe vlogul postat pe YouTube.

O chestie de moment sau totul s-a terminat între cei doi?

Nimeni nu știe în acest moment dacă situația dintre cei doi este una trecătoare sau definitivă. Însă Zanni e distrus, iar asta se vede și din câteva postări pe care le-a avut pe contul său de socializare, care i-a îngrijorat pe urmăritorii săi. În plus, chiar fanii săi au constatat că Zanni și Alex Velea nu mai vorbesc aproape deloc. Oare să fi uitat tânărul de Alex Velea, persoana datorită căreia acesta a ajuns să fie cunoscut?

Sursă foto: wowbiz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre