Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira, dată de gol de spanioli. Exact ce-i lipsea, după despărțirea de Pique. S-a ascuns, dar tot s-a aflat

Shakira, dată de gol de spanioli. Exact ce-i lipsea, după despărțirea de Pique. S-a ascuns, dar tot s-a aflat
Au ieșit la iveală detalii șocante despre trecutul Shakirei. Asta da, veste! Cântăreței n-o să-i pice prea bine.

Jurnaliștii din Spania au readus în discuție un episod din viața Shakirei, nu prea cunoscut de multă lume.

Shakira, dată de gol de spanioli. Exact ce-i lipsea, după despărțirea de Pique. S-a ascuns, dar tot s-a aflat

Potrivit presei spaniole, înainte de a fi iubita lui Pique, frumoasa Shakira s-ar fi întâlnit „în secret” cu Rafael Nadal. Și nu e vorba doar de o întâlnire, pentru că un celebru jurnalist, Jordi Martin, susțin că jucătorul de tenis și cântăreața ar fi avut o relație în 2009.

Doar că tot atunci se zvonea că artista se întâlnește cu cântărețul Alejandro Sanz. Pe de altă parte, Rafael Nadal, se afla într-o poveste de iubire cu Mary Perello. Această veste este nepotrivită pentru Nadal, spun sursele, care are acum o mare grijă pe cap, în loc să se concentreze pe US Open.

Pique vrea copiii la el

Nu demult, Shakira a anunțat că se va muta la Miami, iar Pique își poate vedea copiii când dorește. Dar sportivului nu îi convine situația, așa că a apelat la avocați pentru ca micuții să rămână la Barcelona. Apărătorii fac tot ce le stă în putință să rezolve situația cât mai repede, de aceea următoarele șapte zile vor fi grele atât pentru Shakira cât și pentru fostul său iubit, care se bucură acum de iubirea altei femei.

Chiar și așa, cel mai dezavantajat rămâne Pique, iar avocații cântăreței se vor folosi de faptul că el se afișează în public alături de noua iubită. Așa că Shakira ar putea câștiga dreptul exclusiv asupra copiilor.

Au fost șterse conturile de socializare ale iubitei lui Pique

„Gerard și Clara se întâlnesc de câteva luni. E studentă care lucrează pentru el, la birou, organizează evenimente. Sunt tăcuți despre relația lor însă cei din jurul lor știu ce se întâmplă. Oamenii l-au ajutat să păstreze discreția despre relație și au șters conturile de socializare ale Clarei, astfel încât să nu poată fi găsite poze cu ea”, a spus o sursă anonimă pentru The Sun.

Sursă foto: digisport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre