Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Trașcă are cel mai cumplit Crăciun. Blondina e disperată, cere ajutor și speră într-o minune

Simona Trașcă are cel mai cumplit Crăciun. Blondina e disperată, cere ajutor și speră într-o minune
Nici în cele mai negre coșmaruri ale sale Simona Trașcă nu s-a gândit că poate avea un asemenea Crăciun. I-au fost furate lucrurile din geantă.

Ajunul de Crăciun al Simonei Trașcă s-a transformat într-un coșmar. Vedeta a plecat să facă ceva cumpărături pentru Moș Crăciun într-un mall, dar sesiunea de shopping s-a transformat într-un coșmar. Când a ajuns acasă, și-a dat seama că i s-au furat lucrurile din geantă. Nu doar portofelul cu bani, ci și buletinul și actele mașinii. Blonda a declarat că nu știe cum să rezolve problema, mai ales că are mare nevoie de acte.

Îmi lipsește buletinul, talonul de la mașină, permisul de conducere, erau niște iconițe, o carte cu rugăciuni

”Eu am fost într-un supermarket țineam geanta într-o parte. Geanta e cu baretă lungă și o țineam de umăr. Îmi lipsește buletinul, talonul de la mașină, permisul de conducere, erau niște iconițe, o carte cu rugăciuni. Dacă îmi băgau mâna în celălalt compartiment aveam portofelul cu banii și actele, ei au luat ce au nimerit.

Știam clar că am actele acolo, că nu le scot niciodată

Azi am sesizat că nu le mai am. Am vrut să plec la salon și am vrut să-mi pun actele în altă geantă. Știam clar că am actele acolo, că nu le scot niciodată.

Am căutat în toate gențile, am căutat de 100 de ori. Eu mereu le aveam în geantă”, a spus Simona Trașcă.

Apel pentru cei care au jefuit-o

Simona nu-și poate reveni din șoc și a făcut un apel către hoți, rugându-i să-i lase actele undeva, pentru că are mare nevoie. ”Să ducă actele și să le lase undeva, că mă vor căuta oamenii să mi le dea, că nu are nimeni ce să facă cu actele mele. Eu ar trebui să alerg acum să-mi fac iar actele și durează foarte, foarte mult. Sunt toate actele de identitate și actele mașinii, trebuie să-mi fac buletin nou, iar acum sunt și Sărbătorile.

„Ce fac eu de sărbători? Stau fără acte? Doamne, ce mi-au făcut!”

Cine le-a furat sper să nu le fi aruncat într-un coș de gunoi, să le fi lăsat undeva deoparte că le găsește cineva și să mi le dea. Deci sunt șocată, măcar dacă îmi furau banii și cardurile, cardurile le blocam, iar banii aia era. Măcar nu sufeream atât, după acte sufăr că trebuie să umblu foarte mult. Ce fac eu de sărbători? Stau fără acte? Doamne, ce mi-au făcut! Or fi ei hoți, dar n-au ce să facă cu actele, măcar să mi le lase undeva”, susține Trașcă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre