Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley, succes pe piața muzicală internațională. Piesa, cântată de o americană, a cucerit imediat publicul. VIDEO

Smiley, succes pe piața muzicală internațională. Piesa, cântată de o americană, a cucerit imediat publicul. VIDEO
Luna aceasta, Smiley și compozitorul Șerban Cazan au cucerit deja topurile internaționale, iar acum, în doar câteva ore, au înregistrat un nou succes colosal. Fanii se înghesuie să asculte piesa și să le transmită felicitări.

Smiley nu doar cântă, ci, așa cum știți, produce muzică cu succes. Pe lângă cariera sa de artist, el are și o carieră solidă de producător muzical internațional și tocmai a cucerit piața muzicală de peste Ocean cu o melodie produsă pentru o artistă americană. Piesa, compusă pentru o fostă participantă care impresionat la American Idol, a cucerit imediat. Abia lansată, aceasta a reușit să strângă mii de vizualizări în doar câteva ore.

Colaborarea dintre Smiley și Șerban Cazan este de lungă durată. Cazan este un compozitor și producător cunoscut în toată lumea pentru colaborările sale, inclusiv cu Rag’n Bone Man, artistul cu peste 1 miliard de play-uri pe Spotify.

Smiley, succes pe piața muzicală internațională

Smiley, unul dintre cei mai bine cotați artiști români, este și CEO-ul propriei case de producție prin intermediul căreia face muzică pentru artiști autohtoni și străini. Vedetele cu care colaborează lansează hit după hit. El călătorește cel puțin o dată pe an în America, la Los Angeles, pentru a înregistra și a lucra la piese noi. De asemenea, compania sa are o subsidiară și la Londra.

Smiley este în al nouălea cer: piesa produsă pentru o americană a cucerit publicul (Instagram)

„Este o aventură și un vis împlinit tot ce trăim și facem noi în camp-urile de creație alături de echipa HaHaHa Production și Romdrops. Sunt întâlniri creative, de compoziție cu unii dintre cei mai mari artiști, compozitori și producători ai lumii, oameni premiați la nivel mondial, ascultați de toată planeta, cu care noi stăm umăr la umăr și facem ceea ce ne place cel mai mult: muzică”, a dezvăluit Smiley, lunile trecute.

Muzicienii lui Smiley au compus pentru Rita Ora și pentru mulți alți interpreți americani, care sunt încântați de piesele HaHaHa Production. Colaborarea cu Șerban consolidează succesul pieselor lansate. La mijlocul lunii, o piesă compusă de cei doi pentru Jennie, membră a celebrei trupe Blackpink, s-a propulsat, la doar 10 ore după lansare, direct pe locul 1 în topurile YouTube din 16 țări, inclusiv SUA, Canada și Australia. Acum a urmat o nouă lansare, aplaudată de internauți.

Cea mai nouă piesă a lui Haven Madison a cucerit imediat

„Cântec și versuri fantastice – producție excelentă”, a scris unul dintre cei mai buni ingineri de sunet din Midwest, într-un comentariu la piesa „Obsessed”, produsă de Smiley și Șerban Cazan, abia lansată de americanca Haven Madison. Pe lângă miile de comentarii laudative lăsate de fani pe internet, Smiley a felicitat-o și el pe artistă pentru succesul înregistrat. Aceasta este prima lor colaborare.

Cunoscută ca vedeta ultimului sezon American Idol, Haven Madison, în vârstă de 18 ani, este la început de drum în cariera muzicală. Trebuie spus că ea este artista despre care vorbesc toți americanii, după ce a făcut furori la cea mai recentă ediție American Idol.

Celebra revistă People i-a dedicat un articol exclusiv. Recent, Haven, care a terminat liceul anul acesta, a semnat primul contract cu o casă de discuri și a lansat EP-ul de debut, „Turn Off All the Lights”, o colecție de piese emoționante, fiecare cu un mesaj puternic.

Cine e starul în devenire care a participat la American Idol

Criticii spun despre ea că este „un talent vocal impresionant, capabil să atingă note pe care alții doar le visează”. Artista cu care colaborează Smiley este fiica lui Jason Roy, solistul trupei Building 429, nominalizată la Premiile Grammy. Haven a fost educată acasă până în clasa a noua, când a început să urmeze școala publică.

„Tot ce m-a învățat școala publică a fost, sincer, cum să supraviețuiesc printre oameni… și să copiez la teste”, recunoaște ea în glumă. Despre această experiență de viață a vorbit deschis cu Katy Perry, jurata de la American Idol. Cele două au făcut furori anul trecut cu colaborarea lor pentru piesa „Still Need You”, o baladă pe care Haven a compus-o pornind de la lupta fratelui ei, Avery, cu depresia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri