Simona Ionescu / Redactor Șef

Soacra Adelinei Pestrițu o răsfață, dar îi cere ceva la schimb

Soacra Adelinei Pestrițu o răsfață, dar îi cere ceva la schimb
Soacră, soacră – poamă acră, așa se spune. Nu e cazul în familia Șteblea. Soacra frumoasei Adelina Pestrițu o iubește și o răsfață pe nora sa. Totuși, îi cere ceva la schimb.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Au deja o fetiță, Zeneida, și vor neapărat un frățior pentru ea. Părinții își doresc încă un urmaș măcar, dar cel mai tare insistă soacra.

„În mod normal acesta ar trebui să fie următorul pas. Cred că Zeny își mai dorește un bebe în preajmă”, a mărturisit Pestrițu. „Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a mai declarat Adelina Pestrițu.

Cum se înțelege Adelina Pestrițu cu soacra ei

Soacra vedetei e ea însăși încă tânără și frumoasă, și e normal să își dorească nepoți. Adelina o descrie pe mama soțului său ca fiind o fire extrem de dinamică.

„Mama lui Virgil stă la trei intersecții de noi și ne ajută de fiecare dată când o rugăm. Dansa pleacă seara la ea acasă deși am invitat-o să rămână, dar pur și simplu nu are stare. Este o explozie de energie… Mereu ne întreabă dacă avem ceva de călcat, de spălat, dacă trebuie să-i facem baie lui Zeny… Acum câteva zile am făcut o criză de râs când am surprins-o pe Zenaida pe pat, infașată și cu caciuliță. Asta se întâmplă când lași copilul zece minute cu bunica”, a povestit Adelina în urmă cu câțiva ani.

Zilele trecute, Adelina mărturisea cum e răsfățată de soacra ei cu prăjituri. A arătat și în fotografii.

În prezent, părinții soțului ei s-au mutat în Germania. De aceea Adelina se gândește că pentru al doilea copil să apeleze la o bonă tailandeză.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit anul trecut, după o relație de trei ani și au împreună o fetiță.

Sursa foto: Instagram

Fața nevăzută a Shakirei. Iată de ce e capabilă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre