Simona Ionescu / Redactor Șef

Starea soției lui Arșinel s-a agravat. Familia se teme că ar putea urma o nouă tragedie

Starea soției lui Arșinel s-a agravat. Familia se teme că ar putea urma o nouă tragedie
Au trecut patru luni de la moartea lui Alexandru Arșinel, iar în familia sa problemele nu se mai opresc. Familia regretatului actor trece prin clipe teribile.

La patru luni de la decesul maestrului teatrului românesc, soția sa, Marilena a ajuns la spital. După moartea soțului ei, aceasta a rămas extrem de afectată.

Alexandru Arșinel a fost căsătorit timp de 54 de ani cu Marilena. Relația lor începuse cu doi ani înainte. „La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel în cartea autobiografică „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”.

Povestea lor de dragoste de-o viață merge mai departe prin cei doi copii ai lor, Bogdan și Cristian, după decesul maestrului, la finalul lunii septembrie 2022.

Marilena Arșinel, internată în spital cu probleme grave

Tragediile s-au ținut lanț de atunci. Marilena a rămas paralizată în urma unii accident casnic teribil. De ziua nepotului, s-a împiedicat și s-a lovit la cap. A scăpat cu viață, dar a rămas cu sechele. De atunci, văduva celebrului actor nu poate să meargă decât cu ajutorul unui scaun cu rotile. Acum ea a ajuns la spital, în stare critică.

Zilele acestea, Marilena a ajuns în fața medicilor. Potrivit fiului său Cristian, văduva lui Alexandru Arșinel este internată în spital din cauza unei pneumonii care nu a fost tratată complet.

„Este adevărat (că este internată, n. red.). Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine”, a spus fiul regretatului maestru pentru Fanatik. Familia nu a făcut publice mai multe detalii, cum ar fi spitalul la care se află sau pentru ce perioadă estimează medicii că va fi internată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre