Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriza anului. Liviu Vârciu a făcut un film și nu și-a plătit actorii

Surpriza anului. Liviu Vârciu a făcut un film și nu și-a plătit actorii
Nume grele din showbiz sunt implicate. Producătorul și-a golit conturile și buzunarele. Cel mai nou film românesc vrea să fie un mega succes dar a fost amânat din cauza pandemiei. Dar surpriza anului este alata în legătură cu acesta.

Actorul Liviu Vârciu a făcut un film și nu și a plătit actorii. El se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru premiera peliculei „Zăpadă, ceai și dragoste”. Dacă nu-i ies socotelile, ar putea avea o mare problemă. Să vedeți de ce: nu și-a plătit colegii – actorii filmului, pe de o parte, dar asta e altă poveste. Ideea e că a rămas fără bani. Liviu Vârciu și-a investit toate economiile, în acest film, și mai mult decât atât, a cheltuit și banii iubitei. Marea premieră e programată pe 10 septembrie.

Liviu Vârciu a făcut un film și nu și-a plătit actorii

În distribuție regăsim nume grele din show-biz, precum Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin, colegii lui Liviu din Antena 1. Liviu Vârciu își vede, în sfârșit, marele vis împlinit. El va debuta, ca producător, odată cu lansarea oficială a filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”.  E vorba despre o comedie, în care producătorul joacă rolul unui pușcăriaș. Regia o face unul din cei mai bine cotați regizori, Cătălin Bugean, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Actorii care joacă în film sunt, fără excepție, mari vedete de televiziune. „Toți au acceptat să joace gratis, fără a fi remunerați”, a mai dezvăluit Vârciu.

Andra Călin și-a vândut locuința pentru film. Și nu face nuntă anul acesta

Filmul s-a făcut cu sacrificii enorme. Iubita lui Liviu Vârciu, Andra Călin, și-a vândut apartamentul pentru a-i da bani iubitului, în acest proiect. Numai costurile producției se ridică la câteva sute de mii de euro. O sumă importantă costă lansarea și difuzarea în cinematografe. Dar Liviu este convins că filmul va avea succes și că-și va recupera măcar o parte din investiție.

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. După o serie de despărțiri și împăcări, ei s-au mutat împreună, în 2019, în vila actorului. Anul acesta trebuiau să facă nuntă, dar au decis să amâne. În schimb, vor organiza o petrecere retroactivă pentru botezul băiețelului lor.

Sursa foto: Instagram

Acum sunt pline de bani, dar abia au terminat liceul. Vedete care au picat la BAC

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre