Simona Ionescu / Redactor Șef

Se ascut cuțitele la Survivor România! Zanni și Jador iar s-au contrat

Se ascut cuțitele la Survivor România! Zanni și Jador iar s-au contrat
Competiția Survivor România 2021 se încinge din ce în ce mai tare. Tensiunea între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor crește cu fiecare ediție. Zanni și Jador iar s-au contrat.

Nerviii sunt întinși la maximum în competiția Survivor România 2021, de la Kanal D, filmată în Republica Dominicană. Concurenții se luptă din ce în ce mai dur. Zanni și Jador, s-au contrat din nou.

 

Survivor România! Zanni și Jador iar s-au contrat

În ediția din sâmbătă seara, Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor, cu un scor de la 3-10. Imediat după terminarea probelor, Zanni și Jador și-au aruncat cuvinte dure.

Cei doi concurenți, Zanni și Jador, s-au contrat la scurt timp după ce Faimoșii au pierdut.

Zanni: ”Nu câștigăm pentru că nu suntem sportivi, pentru că aici nu este doar despre sport. Ne certăm pentru că avem percepții diferite, însă nu toate sunt corecte.”

Zanni: ”Aș renunța la Jador pentru că e prea mult teatru de care nu am nevoie.”

Jador: ”Dacă ți-aș scoate defectele în evidență, ai fi cea mai nașpa dintre noi.”

Cătălin Moroșanu: ”Stăm împreună, ne spunem secrete și când începe o ceartă ne folosim de asta și le scoatem în față.”

Jador: ”Știu că mă bârfiți pe la spate, dacă aveți ceva de spus, să-mi spuneți în față. Nu mai scoateți defectele lui Jador în față.”

Zanni: Tu continui să vorbești, doar pentru că îi desconsideri pe cei din jur. Știi când taci tu? Când se ridică Moroșanu, atunci taci tu!

Este cel mai evident, tu mergi pe pumn. Tu ești Jador! Tu respiri în locul nostru, au vrut și fetele astea să spună ceva și mereu le-ai zis să tacă. Pe mine mă seacă foarte mult Jador. Am o chestie, mă războiesc cu cei care atrag atenția asupra lui cu energie negativă.”


Acuzații grave la Survivor România! Simona Hapciuc și Jador se iau „la cuțite”

Jador suferă ca un câine. Ce mărturisire a făcut la Survivor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre