Simona Ionescu / Redactor Șef

Tavi Colen, operat de urgență. A fost la un pas de moarte

Tavi Colen, operat de urgență. A fost la un pas de moarte
Fostul component al trupei Talisman a ajuns pe mâna medicilor. El a suferit un accident grav, care putea să îi pună viața în pericol, fără intervenția celor care au sărit să îl salveze.

Tavi Colen a ajuns la bistiuriu și a fost operat de urgență, după ce a căzut de pe iaht. Artistul a plecat în vacanță, însă relaxarea mult dorită a continuat pe patul de spital.  El a trecut prin momente cumplite, după ce a suferit o ruptură de ligament în momentul în care a căzut de pe iaht. Ulterior, artistul a ajuns pe masa de operație. Altfel, nu mai putea să calce.

Tavi Colen, operat de urgență

Fostul component al formației Talisman a povestit că medicii  l-au operat de urgență pentru ruptura de ligament suferiră. Ei i-au și interzis să își forțeze piciorul. O bună vreme a putut să pășească, însă i-a fost categoric interzis să urce treptele.

„Mi-am rupt și eu piciorul. (…) Magician (n.r. medicul), deci n-am știut când m-a operat, după trei ore zice . (…) Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni. Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament (…) Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. (…) Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligament, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă.

După câteva zile am început să merg normal, nu am voie să urc scări. (…) Cea mai mișto întâmplare a fost când m-am dus să mă consult. (…) Mi-a făcut o înjecție și am mai mers două săptămâni. (…) Sunt ok, merg, nu mă mai urc pe yacht doi trei ani așa. (…) Ăștia râdeau de mine. (…) Norocul meu că mașina e cu cutie automată și am mers doar cu piciorul drept până acasă”, a mărturisit Tavi Colen, pentru Xtra Night Show.

Acum artistul se jură că nu va mai urca pe un iaht niciodată, cât trăiește. Dar această nenorocire nu a venit singură. Recent s-a aflat un incident urât în care a fost implicat fostul „Talisman”. În anul 1997, îndrăgita cântăreață Minodora a trecut printr-un moment pe care nu-l va uita cu siguranță, niciodată. A fost la un pas să fie violată de Tavi Colen. Fostul său coleg de trupă, Alin Oprea, a confirmat totul. Mai mult, el a reușit să intervină și să aplaneze situația. Totul s-a întâmplat la Reșița, după un concert.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre