Simona Ionescu / Redactor Șef

Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut

Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut
Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut. „O parte din plămâni a dispărut”. În primele declarații după externare spunea că nu a fost grav bolnav de COVID-19, dar nu a fost așa.

Toni Grecu, membru fondator al grupul ”Divertis”, a fost internat 3 săptămâni bolnav de COVID-19. Era internat la ”Matei Balș” în ziua incendiului (29 ianuarie) în care au murit mulți pacienți. În primele declarații după externare spunea că nu a fost grav bolnav de COVID-19, dar nu a fost așa.

Toni Grecu, mărturii din infernul prin care a trecut

Toni Grecu, membru fondator al grupul ”Divertis”, a ajuns la spital pe 21 ianuarie, după patru zile cu simptome de COVID-19. Acum regretă că nu a mers imediat la spital.

Actorul a făcut o formă gravă devenind dependent de oxigen. Acum se reface, deoarece virusul l-a lăsat cu sechele, scrie evz.ro.

Cel mai grav lucru pe care îl mărturisește  artistul este că plămânii săi sunt grav afectați şi nu ştie ce va urma.

”Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă.

La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 litri de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat”, a povestit actorul.

Toni Grecu:  ”Nu puteam să stau mai mult de 1 minut în picioare”

„În primele 3 zile am avut frisoane, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și că o tratez acasă.

Am urmat indicațiile medicului, doar că în ziua 4 de boală, am făcut temperatură 39 și am decis să merg de urgență la spital.

În 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam să stau mai mult de 1 minut în picioare și nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”, a mai povestit Toni Grecu.


Toni Grecu, primele declarații după ce a scăpat de COVID-19

Ioan Gyuri Pascu a știut de mic că va fi un artist iubit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre