Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie în lumea muzicii. S-a stins la doar 28 de ani

Tragedie în lumea muzicii. S-a stins la doar 28 de ani
Lumea muzicii este în doliu. Michele Merlo, cunoscut sub pseudonimul de Mike Bird, fost concurent al X Factor Italia, a murit la vârsta de 28 de ani.

Moartea lui Michele Merlo a lăsat în urmă multă tristețe. Presa din Italia a scris că tragedia s-a întâmplat după ce artistul s-a vaccinat împotriva coronavirusului. A trecut la cele veșnice la 28 de ani.

Tragedie în lumea muzicii. S-a stins la doar 28 de ani

A uimit pe toată lumea cu prestația sa de la X Factor Italia, iar vestea că acesta a trecut la cele veșnice a fost un șoc. Cu doar câteva zile în urmă, lui Michele  i s-a făcut rău și a fost internat de urgență în secția de terapie intensivă a Spitalului Maggiore din Bologna. Suferise o hemoragie cerebrală declanșată de o leucemie fulminantă și a fost operat de urgență. Din nefericire însă, starea de sănătate s-a deteriorat grav și artistul a plecat la Ceruri. Vestea nenorocirii a fost dată chiar de familia vedetei.

„Sunt supărat, mi-au spus că am umplut camera de urgență degeaba”

Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu Michele, iar tatăl său spune că acesta a dus o viață sănătoasă, nu a consumat droguri și nu a băut. „Michele se simțea rău de câteva zile și a mers la spital, confundând simptomele descrise cu o altă formă virală banală și a fost trimis acasă. Avea o migrenă severă de zile întregi, dureri la nivelul gâtului, un semn tipic al leucemiei. Nu avem un raport medical, ci o brățară cu coduri de bare pe care o am acasă.

Și un mesaj vocal pe care fiul meu l-a trimis iubitei în care spune „Sunt supărat, mi-au spus că am umplut camera de urgență degeaba’. În schimb, era obosit. A făcut sport, nu a băut, nu a consumat niciodată droguri, i-a plăcut viața bună, a mâncat bine”, a declarat Domenico, tatăl lui Michele Merlo.

Familia a negat și informația din presă  potrivit căreia motivul decesului ar fi legat de vaccinul împotriva coronavirusului pe care îl făcuse. Cea mai bună piesă a sa este Tutto per me, care pe Spotify depășește patru milioane de ascultări. Muzicianul a fost și scriitor, romanul  Stupid Hearts, publicat de Sperling & Kupfer, fiind lansat în librării în toamna anului trecut.

Sursă foto: www.italy24news.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre