Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimă oră. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru furt lui Laurențiu Reghecampf! Antrenorul riscă să ajungă după gratii

Ultimă oră. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru furt lui Laurențiu Reghecampf! Antrenorul riscă să ajungă după gratii
Laurențiu Reghecampf a intrat în belele mari. Procurorii i-au deschis dosar de cercetare penală și riscă o pedeapsă foarte dură dacă va fi găsit vinovat.

Amantlâcul Reghecampf – Corina Caciuc aduce noi probleme. Și încă unele foarte grave, care depășesc emoționala despărțire a celor doi soți.

Anamaria Prodan a făcut o serie de plângeri penale pe numele soțului său și al amantei lui pentru furt de bunuri și bani, dar și pentru răspândirea pozelor intime ale impresarei în presă și în mediul online.

Anamaria Prodan susține că una dintre gențile sale Hermes a fost zărită pe brațul Corinei Caciuc.

Anamaria Prodan le transmite un singur lucru „prietenilor”

Procurorii au luat act de aceste sesizări și au deschis un dosar de cercetare penală pentru furt, conform articolului 288 și 231 din Codul Penal, care se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor fi audiați acum, în preajma Sărbătorilor, conform procedurii.

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe într-un mesaj pe social media! De la „Soarele meu”, la ironii dure

”STOP JOC! 👀👀👀📣Organele abilitate ale statului urmeaza sa-si spuna cuvantul daca Anamaria Prodan si copiii ei au fost furati de “bărbatul perfect, soțul ideal 🤣, familistul convins 🤣care fuge după femeile din lumea .🤣🤣🤣🤣🤣aia de nu ne place noua 🤣🤣🤣, “celebrul 🤣” LAURENTIU REGHECAMPF si cine este responsabil de violarea vietii private ale subsemnatei , ANAMARIA PRODAN , prin sustragerea si publicarea pozelor nud cu aceasta!

Cu deosebit respect , a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)”, a transmis impresara.

Se iubește cu Corina de 7 ani!

Recent, site-ul Rețete și Vedete v-a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf se iubește cu Corina Caciuc de mai bine de 7 ani. Amantlâcul ar fi fost cunoscut de Anamaria Prodan, deși ea a susținut că „de trei ani îmi da amanta mesaje”.

“Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit”, dezvăluia o sursă. La fel a susținut și Gigi Becali. Citiți continuarea acestui articol AICI! 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre