Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Cum și-a aniversat artistul cei 77 de ani

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Cum și-a aniversat artistul cei 77 de ani
Celebrul artist Nicu Covaci a trecut de ce a fost mai rău și se recuperează după o operație complicată. Pe 19 aprilie, cântărețul a împlinit 77 ani. Ultimele vești despre sănătatea acestuia vin de la finul său.

Nicu Covaci e mereu în gândurile prietenilor, care se roagă pentru ca artistul să aibă din nou o sănătate de fier. Pe 19 aprilie a împlinit 77 de ani.

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost întotdeauna alături de nașul său, Nicu Covaci și a vorbit recent despre starea de sănătate a acestuia. Cântărețul și-a aniversat cei 77 de ani pe 19 aprilie și de pe masă nu a lipsit un tort gustos, cu imaginea artistului.

„Ți-am promis că va fi bine și ne-am ținut de cuvânt”

Deși a trecut doar o lună de la operație pe creier, iar Nicu Covaci se recuperează, s-a bucurat de surpriză și a suflat în lumânări. Tortul a fost apoi tăiat și toată lumea s-a înfruptat din desertul excepțional. Prietenii lui Nicu Covaci au făcut câteva fotografii și au postat pe conturile de socializare. „Azi l-am celebrat pe Nicu, acasă, în Timișoara. Cu drag, cu prețuire și recunoștință. Ți-am promis că va fi bine și ne-am ținut de cuvânt. Te vom urma oricând!”, a fost mesajul prietenilor.

„O să-și revină, e un luptător”

Nicu Covaci, un luptător!

Ovidiu Lipan Țăndărică, al cărui băiețel a fost botezat de Nicu Covaci i-a transmis un mesaj de suflet artistului și le-a reamintit tuturor celor care-l iubesc că e un luptător. „De ziua de naștere a nașului Nicu Covaci l-am sunat, l-am felicitat, n-am ajuns la mica petrecere, el este la Timișoara.

Acum, după operația pe creier, și după externare, pentru Nicu Covaci urmează o perioadă mai delicată, în care învață din nou să meargă cu pași mari, câteva luni cu asta va rămâne. Dar, o să-și revină, e un luptător, așa cum îl știu eu! (…) Noaptea e neagră, ziua e plină de lumină, pământul trăiește din amândouă, nu uita să râzi! Sunt foarte mulți oameni care zâmbesc numai când se spală de dinți, din păcate!”, a spus toboșarul pentru Playtech Știri.

„Istorie! Vie! 77!”

Mesajul formației Phoenix pentru Nicu Covaci

Colegii de la formația Phoenix au avut, la rândul lor, câteva cuvinte care spun totul despre Nicu Covaci. De asemenea, la un concert de-al acestora a apărut un banner, pe care scria: „Nicu Covaci, 77”. „Istorie! Vie! 77! Zile senine și putere, Nicu Covaci”, a fost mesajul băieților de la una dintre cele mai iubite formații din România.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre