Simona Ionescu / Redactor Șef

Un artist celebru a spus „Da”. „Mama natură” și soțul ei au fost nași

Un artist celebru a spus „Da”. „Mama natură” și soțul ei au fost nași
Un artist celebru autohton, cunoscut și iubit pentru hit-urile sale, a spus astăzi „Da”. Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, cunoscută drept „mama natură” le-au fost nași de cununie.

Un artist celebru a spus „da” astăzi la starea civilă. Nașii cuplului au fost chiar Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, cunoscută drept „mama natură”. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu reprezintă de mulți ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut. 

Într-un interviu recent, „mama natură” spunea că anul acesta împlinește 1 an de căsătorie cu Tinu Vidaicu, pe 20 februarie. Cei doi soți își doresc să oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu, îndată ce pandemia va trece. „Pe 20 februarie sărbătorim un an de când ne-am căsătorit. Sperăm ca anul acesta să putem face și nunta, sperăm! Nu știm cum vor fi vremurile. Nu m-am gândit cum o să sărbătorim anul acesta, dar, cu siguranță, o să-mi iasă mie ceva, cum mi-a ieșit de fiecare dată”, a spus Roxana Ionescu în cadrul unei emisiuni TV.

Un artist celebru a spus „Da”. Ce vedete au fost alături de George Hora


Până să facă nunta religioasă, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost astăzi părinți spirituali pentru nimeni alții decât George Hora și iubita sa, acum soție, Ramona Elena. Cei doi i-au avut alături pe cântăreața Amna, Cuza de la Noaptea Târziu, Kamelia Hora, dar și alte celebrități din showbiz. 

Bucuria a fost mare, iar atât Tinu cât și Roxana Ionescu au pus pe Instagram poze cu proaspeții însurățeii și le-au urat cele bune, în calitate de nași. „”Cu 1 min înainte să spună DA! From now on, we’re watching your back” (n.r. de acum încolo, vă păzim spatele), scrie în mesajul postat de Tinu Vidaicu. „@tinuvidaicu si cu mine suntem fericiți să vă fim alături în noua aventură, astăzi și întotdeauna, dragii noștri @georgehora și @ramonaelenac”, a scris și Roxana Ionescu. 

Foto: Instagram

Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară. Soția este de-o vârstă cu fiul lui

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre