Simona Ionescu / Redactor Șef

Un renumit medic din București, reținut de procurori după reclamația unei doctorițe. Ce a decis instanța

Un renumit medic din București, reținut de procurori după reclamația unei doctorițe. Ce a decis instanța
Unul dintre cei mai renumiți medici în remodelare corporală din România trece acum printr-o situație disperată. A fost reținut de autorități pentru furt.

Este vorba despre medicul estetician Andrei Gregorian, cunoscut ca și esteticianul vedetelor, care are și o clinică de profil. Bărbatul este acuzat că și-a jefuit fosta iubită și i-ar fi luat nu mai puțin de 35.000 de euro.

Polițiștii au intrat în casa medicului estetician Andrei Gregorian, după ce bărbatul ar fi furat suma de 35.000 de euro de la fosta sa iubită sa, tot medic. Când oamenii legii au verificat, au găsit o sumă mult mai mare de bani. Se spune că peste 80.000 de euro. Bărbatul a fost reținut pe 3 octombrie 2024, după ce a intrat pe furiș în apartamentul fostei sale partenere.

Furtul ar fi avut loc la sfârșitul lui septembrie

Se pare că după ce medicii s-au despărțit, el ar fi păstrat cheile de la apartamentul femeii, iar pe 26 septembrie 2023 ar fi intrat acolo. Atunci i-ar fi furat suma de 35.000 de euro. După ce femeia a văzut că banii îi lipsesc, a mers urgent la secția 5 poliție și a depus o plângere împotriva acestuia.

Esteticianul vedetelor a fost reținut. Sursă foto: Spynews

Polițiștii au mers și la locuința acestuia, dar și la clinica pe care o deține în București, pe șos. Nicolae Titulescu. În urma percheziției domiciliare, au fost ridicați aproape 86.500 de euro. Medicul nu a putut să spună de unde provin. Procurorii au propus arestare preventivă, dar judecătorii au decis azi că va fi judecat în libertate fiindcă nu reprezintă pericol social.

Cine este Andrei Gregorian

Andrei Gregorian a terminat Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila în anul 2006, facultatea de stomatologie, dar a profesat mai târziu. Timp de zece ani, acesta a lucrat în brokeraj, imobiliare, cafenele și salon de înfrumusețare. După ce a obținut dreptul de liberă practică de la Colegiul Medicilor, a terminat specializarea medicină generală.

A profesat ca rezident în chirurgie plastică la spitalul Elias, unde și-a cunoscut și fost iubită, și și-a deschis în paralel și clinica de chirurgie estetică din sectorul 1. Printre vedetele care i-au trecut pragul se numără Ioana Ginghină, Claudia Ghițulescu și Denisa Despa. S-a învârtit în lumea mondenă și a apărut în emisiuni televizate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre