Simona Ionescu / Redactor Șef

Ups! Lorette se bagă în scandalul momentului. Ce spune despre albi și negri

Ups! Lorette se bagă în scandalul momentului. Ce spune despre albi și negri
Vedeta mulatră Lorette, manechin cândva și cântăreață mai nou, a ieșit într-un interviu în presă pentru a-și promova ce piese a lucrat în ultimele luni. S-a trezit vorbind și despre albi și negri.

Artista a lăsat să se înțeleagă atunci că incidentul a avut loc ca urmare a faptului că fetița ei e mulatră. Și acum susține același lucru, povestind despre cum au trecut prin  această întâmplare nefericită.

Serena e bine acum. Merge la școală, e fericită, are colegi noi, nu a mai avut probleme la școală. Învață foarte bine, e o isteață și mă bucur că e un copil puternic. A depășit cu o forță magnifică problemele de la școală cu toate că mi s-a rupt sufletul când am văzut-o fără dintișor. A mers la ședințe la psiholog și mi-am dat seama că e un copil puternic. Am învățat-o  că toți copiii albi și negri sunt creați de același Dumnezeu și că nu suntem diferiți cu nimic chiar dacă suntem negri”.

Și-a amintit și de copilăria sa, dar nu chiar într-un mod dramatic. ”Când eram mică și eu am avut probleme datorită culori pielii, însă niciodată nu mi-am cerut iertare sau m-am simțit în vreun fel că sunt negresă. Mi-a plăcut întotdeauna de mine și că eram deosebită”.

Lorette e foarte preocupată de relația albi-negri, după cum reiese din tot interviul. Și legat de partea muzicală, artista a pus accentul pe problema rasială. În carantină, spune că a lucrat la noul proiect muzical. A lucrat la 3 piese, una la care deja a filmat videoclip și pe care o va lansa luna viitoare. Cum se numește piesa?!

”Am lansat o piesă care se găsește pe youtube, „African queen”, împreună cu un artist celebru din Londra, pe care l-am cunoscut anul trecut și care a fost foarte încântat să lucrăm împreună. Proiectul este unul Afro pentru că îmi doresc ca oamenii să înțeleagă că Black și Africa este cea mai frumoasă parte a lumii. Acolo unde îmi doresc să merg ca și voluntar pentru câteva luni”.

Citește și aici.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre