Simona Ionescu / Redactor Șef

Venit de la Craiova, lui Selly i-a scăpat porumbelul din gură: „S-a umplut Bucureștiul de gherțoi”

Venit de la Craiova, lui Selly i-a scăpat porumbelul din gură: „S-a umplut Bucureștiul de gherțoi”
Selly a fost protagonistul unui scandal în trafic, dar nu din vina lui. el însă a ținut să îi aplice o corecție celui care l-a supărat. Șoferul din celălalt vehicul ar fi început cearta.

Venit de la Craiova, lui Selly i-a scăpat porumbelul din gură. Iar unul dintre prietenii cu care Selly, care era în mașină, a filmat întreaga scenă. Scandalul a izbucnit după ce un șofer a ieșit de pe o străduță adiacentă, fără să se asigure, în timp ce Selly rula regulamentar pe drumul principal. Șoferul neatent a fost cel care a declanșat scandalul.

Videoclipul filmat de prietenul lui Selly a ajuns pe platforma TikTok, unde a strâns peste 19 mii de vizualizări în timp record.

Schimb de replici dure

Spiritele s-au încins rapid, după ce șoferul din celălalt autoturism ar fi fost la un pas să-i lovească bolidul de lux vloggerului. Se pare că șoferul din celălalt autoturism nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să intre pe banda pe care era Selly, care avea prioritate.   „De unde ți-ai luat permisul? Să ieși așa la mine?”, l-a întrebat retoric Selly. „Băă, dă-te-n p**a mea”, a strigat Andrei Gavril, prietenul și colegul lui de trupă de la 5GANG. Selly a continuat: „Păi, dacă ai ieșit, nu te uiți? Dacă eu am prioritate pe drum?”.

Venit de la Craiova, lui Selly i-a scăpat porumbelul din gură

Discuția a continuat inclusiv cu amenințări. Selly și cel cu care era să se tamponeze sun, de fapt, vecini. „Băi, needucatule, vezi că mai suntem și vecini. Lasă, că vezi tu ce pățești!”, l-a amenințat șoferul pe Selly.

Nici acesta nu s-a lăsat mai prejos: . „Adică mă ameninți sau ce p**a mea?”. Vloggerul a plecat de la locul incidentului, însă nu înainte sde a=și vărsa oful față de prietenii cu care era. „Doamneeee! Ți-am zis eu că s-a umplut Bucureștiul de gherțoi! Asta e ultima! Hai să mergem”, a spus Selly. Prietenul său l-a aprobat: „Țăranii naibii!”.

@1zakri##selly ##1zakri ##gami ##fyp ##fy♬ original sound – Zakri

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 21 aprilie. Discuțiile în contradictoriu continuă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre