Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste șoc despre una dintre marile voci ale României. Vedeta a făcut primele declarații

Veste șoc despre una dintre marile voci ale României. Vedeta a făcut primele declarații
După șapte ani de relație și multe discuții despre nuntă, o cântăreață cu o voce extraordinară a rămas singură. Vedeta a făcut primele declarații despre despărțire.

Cântăreața Nicoleta Nucă și Alex Ursache erau logodiți din anul 2021 și vorbeau despre o nuntă în Italia, unde urmau să vină doar câțiva prieteni apropiați. Din nefericire, totul s-a dus de râpă. Vedeta a făcut primele declarații despre evenimentul neplăcut.

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie în 2021, când cei doi au fost plecați într-o vacanță în Turcia, iar cântăreața a fost extrem de fericită. Doar că planurile s-au stricat, iar cei doi nu mai locuiesc acum împreună. Un semn că ceva nu mai funcționează așa cum trebuie în viața lor a fost și faptul că cei doi postau tot mai rar fotografii împreună pe contul de socializare, dar vestea despre despărțire i-a luat pe toți prin surprindere.

„Am considerat că așa este corect să anunțăm această despărțire și atât”

Nicoleta Nucă s-a despărțit de iubit

Vedeta a declarat că lucrurile au evoluat diferit și au decis să meargă pe drumuri diferite. „Nu a fost aleasă intenționat o dată, pur și simplu am considerat că așa este corect să anunțăm această despărțire și atât. (…) Eu repet deja de 3 săptămâni, de aproape o lună sunt cu repetițiile zi de zi la musicalul Shrek. Nu mai locuim împreună”, a declarat Nicoleta pentru o publicație.

Nicoleta s-a canalizat pe muncă

Dacă alte femei aleg să meargă la psiholog după despărțire, Nicoleta Nucă spune că în acest moment nu vrea decât să se concentreze pe muncă. Recunoaște că este „mult prea prinsă cu repetițiile pentru musicalul Shrek și nu am planuri în sensul ăsta, chiar nu mi-am făcut planuri de niciun fel”.

Nu ar fi fost prima dată când artista ar fi mers la psihoterapeut, pentru că a avut momente când a suferit de atacuri de panică și anxietate. Acum însă, artista spune că a învățat să-și gestioneze emoțiile, „să le accept, să le înțeleg, să le accept și să trăiesc cu ele”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre