Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Slav, prima afacere împreună cu iubita. S-a reinventat și s-a gândit la o strategie ca să dea lovitura

Victor Slav, prima afacere împreună cu iubita. S-a reinventat și s-a gândit la o strategie ca să dea lovitura
Pandemia i-a închis cafeneaua lui Victor Slav, dar fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu se lasă. A pus la cale o altă afacere.

Victor Slav e un bărbat care nu se lasă înfrânt. De data asta, a pornit la drum alături de noua iubită.

Victor Slav, prima afacere împreună cu iubita. S-a reinventat și s-a gândit la o strategie ca să dea lovitura

Din ce în ce mai multe persoane au început să vândă parfumuri arăbești, în speranța că se vor umple de bani. În această categorie se înscrie acum și Victor Slav care, alături de iubita sa a pus a cale un plan care speră să fie ceea ce trebuie pentru a reuși și s-au apucat de comercializarea parfumurilor arăbești pe Internet.

Cei doi au deschis și un magazin online, iar Victor Slav se ocupă de promovarea noului business și postează filmuțele în care vorbește despre afacerea sa. Și se descurcă foarte bine, ceea ce înseamnă că s-a documentat bine înainte de a intra în business.

Prețul este accesibil oricărei persoane

Și pentru că vrea să le ia caimacul celorlalți afaceriști în domeniu, Victor Slav a decis ca prețurile să fie accesibile oricărui buzunar, respectiv 69 de lei. Victor a încercat să facă bani și cu cafeneaua pe care a deschis-o anul trecut și în care a investit foarte mult dar, din nefericire, a fost obligată să închidă. Potrivit informațiilor oferite de Click, ca să deschisă cafeneaua el și-ar fi vândut și casa, iar acum va trebui să plătească 5000 de euro pe lună chirie, până când contractul de închiriere va expira.

Iubita, practicantă de videochat în trecut

Sursele spun că cei Victor și iubita locuiesc împreună și sunt foarte fericiți. El a găsit în ea ce a căutat multă vreme, dovadă că n-a fost deranjat de trecutul nu tocmai roz al Selinei, care a câștigat bani din videochat, lucru care a ajuns și în gura presei. Poate de data asta va avea mai mult noroc și nu va mai trece prin situația neplăcută în care l-a pus Bianca Drăgușanu care l-a înșelat cu fostul fotbalist, Adrian Cristea.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre