Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița a izbucnit în lacrimi. Ce cadou uimitor au primit soții Stegaru!

Vulpița a izbucnit în lacrimi. Ce cadou uimitor au primit soții Stegaru!
Soții Stegaru au motive de sărbătoare! Ei au primit un cadou uimitor din partea unui telespectator, care i-a emoționat până la lacrimi.

Veronica și Viorel au revenit în București de curând, căutându-și o casă și un loc de muncă, dar fără succes. Un telespectator care le-a urmărit povestea le-a sărit în ajutor, oferindu-le cadou o locuință din Buzău.

Îngerul păzitor al soților Stegaru

Veștile bune au fost anunțate de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, pe care Viorel și Vulpița au frecventat-o de ceva timp. Auzind anunțul făcut, cei doi soți au acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, fiind profund emoționați de gest.

După cearta cu tatăl tinerei, Veronica și Viorel au primit o veste neprevăzută din partea Mirelei Vaida. Un telespectator din Buzău, care nu dorește să se afle în lumina reflectoarelor, le-a oferit celor doi soți un acoperiș deasupra capului. Bărbatul a mărturisit că este dispus să îi primească oricând pe Veronica și Viorel în casa lui.

Moderatoarea show-ului TV difuzat pe Antena 1 le-a transmis vestea celor doi parteneri din comuna Blăgești, după ce redacția emisiunii a primit mesajul de la proprietarul din Buzău.

„Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a spus Mirela Vaida.

La auzul veștii, Veronica s-a emoționat foarte tare, aflându-se pe punctul de a izbucni în plâns. Mai mult, tânăra nici nu a mai stat pe gânduri și a acceptat încântată propunerea telespectatorului binevoitor din Buzău.

„Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în direct.

Kim Kardashian speră la un viitor luminos, după ce soțul ei a pierdut 9 milioane de dolari

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre