Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița iese din nou în public. Anunț enigmatic pentru fani, după ce s-a despărțit de Viorel

Vulpița iese din nou în public. Anunț enigmatic pentru fani, după ce s-a despărțit de Viorel
Cu doar câteva săptămâni în urmă, Viorel Stegaru a declarat că nu mai are nici o legătură cu soția, binecunoscuta Vulpița. Doar că aceasta iese acum public și ne arată o burtică pe care scrie un mesaj.

Recent, Veronica a postat o fotografie care i-a șocat pe fanii săi. Pune ceva la cale Vulpița?

Fotografia înfățișează o femeie însărcinată, alături de următorul mesaj: „Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”. Cu doar o zi în urmă, aceeași Vulpița a postat un alt anunț, simplu și la obiect, în care i-a declarat cuiva dragostea: „Te iubesc mult”.

Nimeni nu știe la cine s-a referit tânăra, dar șmecheră așa cum o știe toată România, știe foarte bine cum să-și țină publicul aproape. Fanii au făcut mari eforturi să afle cui îi declară dragostea, au înroșit secțiunea de comentarii, însă nimeni nu a putut să scoată ceva de la ea, pentru că a optat pentru discreție totală.

„Nu mă mai întrebați de Vulpița”

Desigur, mai există o posibilitate, să se fi împăcat cu Viorel care, cu trei săptămâni în urmă, a declarat că nu mai are nici o legătură cu fosta sa parteneră de viață, iar copiii au rămas la el. „Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul pe care Viorel Stegaru l-a transmis, pe pagina personală de Instagram. Regretă acum Vulpița despărțirea de Viorel și i-a scris acestuia acest mesaj pentru a-l îmbuna și a-l aduce înapoi?

Mai este Vulpița împreună cu Viorel? Ce i-a interzis soacra tinerei să facă

A învățat cum să facă marketing și autopromovare

Pe de altă parte, de când a fost vedeta emisiunii „Acces direct” de la Antena 1, Vulpița a învățat multe lucruri despre marketing și autopromovare. Să nu uităm că în perioada în care a ținut prima pagină a ziarelor, în urmă cu doi ani, a înregistrat două melodii cu Rafaello care au înregistrat un succes imens.

O piesă are până acum 11 milioane de audiții, iar cealaltă 3,5 milioane de audiții. Așa că nu ar mira pe nimeni dacă Vulpița vrea să anunțe că va apărea ceva cu ea cu youtube, așa cum a notat pe fotografia postată. Sau dorește doar să promoveze videoclipul către care făcea trimitere în postare. Indiferent care ar fi răspunsul, Vulpița din Blegești pune ceva la cale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre