Sucul de usturoi ucide COVID-19? Ar fi prea ușor să fie așa

Sucul de usturoi ucide COVID-19? Ar fi prea ușor să fie așa
O teorie circulă pe Internet, plecată de la un savant din Uzbekistan. Acesta spune că sucul de usturoi ucide COVID-19. Teoria sa este contestată. Ar fi prea ușor să scăpăm atât de ușor de virus.

Shukhrat Khalilov, din Tașkent, capitala Uzbekistanului, a răspândit teoria sa despre soluția găsită de el în lupta cu COVID-19. Acesta spune că principalul pericol al virusului COVID-19 este, mai presus de toate, că afectează sistemul imunitar.

Sucul de usturoi ucide COVID-19?

Teoria lui Shukhrat Khalilov este contestată de alți oameni de știință, dar circulă pe toată planeta.

Shukhrat Khalilov  spune că principalul pericol al virusului COVID-19 este că afectează sistemul imunitar.

Shukhrat Khalilov  spune că principalul pericol al virusului COVID-19 este, mai presus de toate, că afectează sistemul imunitar. Și numai atunci, în al doilea rând, afectează țesutul pulmonar. Întârzierea dintre aceste două valuri de atacuri este exact ceea ce numim „perioada de incubație”.

Teoria lui Shukhrat Khalilov sună așa: amestecându-se cu mâncarea în timpul meselor, COVID-19 intră în intestine și începe să distrugă țesutul limfoid. Drept urmare, țesutul limfoid afectat încetează să mai producă limfocite și imunoglobulină. Astfel, sistemul imunitar este distrus și, ca urmare, imunitatea țesuturilor din plămâni este puternic slăbită. Din acest moment, începe a doua undă a atacului de coronavirus în țesutul pulmonar deja neprotejat, care se manifestă în pneumonii severe, ducând la moarte. ⠀

Shukhrat Khalilov spune că există multe produse naturale care, pur și simplu, nu au proprietăți bactericide, dar afectează direct virusurile și le ucide. Cel mai eficient în această privință este usturoiul.

”Dacă beți 2/3 de pahar de suc de usturoi pe zi, acesta intră imediat în intestinul subțire și începe să ucidă COVID-19! Aceasta are următoarele efecte: COVID-19, odată «ucis», încetează să distrugă țesutul limfoid al intestinului subțire. Ca rezultat, țesutul limfoid continuă să funcționeze corect, de exemplu, produce anticorpi și imunoglobuline. Sistemul imunitar deteriorat se vindecă rapid și devine mai puternic, acest lucru duce la o creștere semnificativă a imunității tisulare în țesutul pulmonar. Se creează o barieră impenetrabilă pentru COVID-19, dar și pentru germeni (stafilococi etc.) și ciuperci. De asemenea, prezintă un pericol important în cazul pneumoniei cu coronavirus”, spune Shukhrat Khalilov.⠀

Shukhrat Khalilov spune cum se prepară sucul de usturoi

  • Un cățel de usturoi curățat este tăiat pe jumătate, în direcție transversală, plasat într-un ceainic de porțelan de un litru și umplut cu apă la temperatura camerei. Acest lucru se face dimineața.
  • Spre seară, „sucul de usturoi” este gata de utilizare. Ar trebui să consumați la 3-4 ore după ultima masă, înainte de a merge la culcare.
  • A doua zi, procedura de preparare a „sucului de usturoi” va trebui repetată cu un cățel de usturoi proaspăt.

”Continuați să luați suc de usturoi timp de o lună. Imunitatea specifică la COVID-19 va fi creată în acest timp”, spune Shukhrat Khalilov.


Oana Lis și secretele pandemiei de COVID. A început să circule pe net o teorie