Vila de la Predeal a lui Ceaușescu își deschide ușile. În acest decor divin a trăit dictatorul cele mai frumoase momente din viață

Vila de la Predeal a lui Ceaușescu își deschide ușile. În acest decor divin a trăit dictatorul cele mai frumoase momente din viață
Se vinde vila de protocol al lui Ceaușescu din Predeal. Fostul dictator a folosit această locuință în perioada în care a fost adjunctul ministrului Forțelor Armate. Suma cerută este de 1.149.000 de euro.

Una dintre cele mai frumoase locuri în care Nicolae și Elena Ceaușescu se relaxau, vila de protocol de la Predeal, va fi înstrăinată pentru o sumă considerabilă.

Vila de protocol de la Predeal a lui Ceaușescu își caută proprietar. Aici a trăit dictatorul cele mai frumoase momente din viață

Vila care arată ca o căsuță din povești, are o suprafață de 320 de metri pătrați și un teren de 1300 de metri pătrați și oferă o priveliște superbă spre Munţii Piatra Mare şi Masivul Postăvaru, fiind la nici cinci minute de pârtia de ski. Locația a fost achiziționată în anul 1937 de la primul său proprietar de Comitetul Şcolar al Municipiului Ploieşti. Ulterior și mai târziu naţionalizată şi administrată de Ministerul Forţelor Armate.

În 2003 a fost cumpărată de un afacerist din Brașov

După 1965, vila de protocol a trecut în administrația Întreprinderii Economice de Odihnă. Ceaușescu a utilizat-o în perioada anilor 1950 şi 1958, când avea gradul de general-maior de armată, fiind totodată și ministru adjunct la Ministerul Apărării Naţionale şi şef al Direcţiei Superioare Politice a Armate.

După decesul soților Ceaușescu, vila a intrat în posesia statului până în anul 1990. Multă vreme nimeni nu s-a mai interesat de această casă, iar în 2003 a fost achiziționată de un afacerist din Brașov, care a renovat-o, Vila Vânătorul devenind Vila Andreea.

Opt camere, trei băi, spa, saună și cramă

Norocul care va pune mâna pe vilă trebuie să știe că unul dintre locurile pe care Nicolae Ceaușescu le-a iubit dispune de opt camere și trei băi, o zonă de spa cu un jacuzzi, saună, camera tehnică, spații de depozitare și o curte superbă cu foișor.

Sursele spun că în această casă, construită în stil tradițional, cu cerdac, Nicolae Ceaușescu, Elena și familia ar fi trăit cele mai frumoase momente din viață.