Calul reginei Elisabeta a simțit că stăpâna moare? „Până în acel moment, herghelia a adus milioane de lire”

Calul reginei Elisabeta a simțit că stăpâna moare? „Până în acel moment, herghelia a adus milioane de lire”
Joia trecută a fost una dintre cele mai negre zile pentru întreaga omenire: regina Elisabeta s-a stins din viață.

A iubit caii și câinii la nebunie, fiind și cel mai mare susținător al curselor de cai. Ce se va întâmpla acum cu armăsarii reginei.

Ce se va întâmpla cu caii reginei Elisabeta. Herghelia valorează milioane de lire sterline

Potrivit informațiilor oferite de The Sun, caii reginei Elisabeta a II-a, pe care Suverana i-a adorat, vor ajunge acum în grija reginei consort, Camilla. Doar în acest sezon, herghelia regală a câştigat peste 330.000 de lire sterline. În plus, valorează milioane de lire, fiind vorba numai de cai pur sânge.

De asemenea, publicația susține că managerul de curse al reginei, John Warren crede că cea mai bună opțiune pentru tot ceea ce înseamnă cursă de cai ar fi în acest moment soția regelui Charles, Camilla, mare iubitor ale acestor animale. Din câte se aude, ea ar fi cea care ar prelua funcția regală pentru acest sport, supraveghind de acum încolo grajdul de cai al Elisabatei a II-a. La rândul său, regele Charles va moșteni oficial herghelia Sandringham și proprietatea hipodromului Ascot.

Un cal al reginei a pierdut cursa cu două ore înainte ca Elisabeta să se stingă din viață

Ca și mama sa, regina, Charles a concurat, alături de Camilla la cursele de cai, sub culorile roșu și albastru, dar întotdeauna Elisabeta i-a eclipsat. Dacă armăsarii lui Charles și ai Camillei au câștigat doar… 37.666 de lire sterline în ultimele cinci sezoane, caii regini au reușit să-i aducă acesteia nu mai puțin de 2,2 milioane de lire sterline.

Poate că a fost un semn, poate nu, dar Improvise, unul dintre caii Elisabetei, a participat în ziua în care aceasta s-a stins, la o cursă la Empson. Cu două ore înainte ca regina să treacă la neființă el a terminat pe locul al doilea… Și de acum acolo, frumoșii armăsari vor alerga tot sub culorile violet, auriu și roșu.

„Planul a fost întotdeauna ca Charles și Camilla să preia moștenirea. Camilla, evident, adoră caii și este foarte pasionată de curse. Cred că există un plan destul de clar, având în vedere pasiunea și dragostea Reginei pentru caii de curse”, a declarat o sursă pentru presa britanică.

Sursă foto: adevarul