Cum sărutau oamenii în anul 1911. Sfaturi practice

Cum sărutau oamenii în anul 1911. Sfaturi practice
Într-un poster publicitar din 1911 pentru guma de mestecat Listerated Pepsin Gum se dădeau sfaturi despre cum săruți eficient o fată. Cum sărutau oamenii în 1911.

Începutul anilor 1900 a marcat multe premiere în societățile de pe tot globul. S-au schimbat stilul vestimentar, obiceiurile, dar și modul în care oamenii trăiseră până atunci. Totul devenea din ce în ce mai liber. Perioada întâlnirilor romantice în prezența însoțitorilor se apropia de sfârșit, iar tinerii își descopereau sexualitatea și plăcerea pentru aventuri. Cum sărutau oamenii în 1911.

În tot acest decor, existau și reclamele la diverse produse de larg consum ale vremii. Printre acestea, guma de mestecat. O companie ce comercializa gumă de mestecat s-a gândit la o reclamă îndrăzneață, pentru a îndemna tinerii să cumpere. Așa a ieșit un poster în 1911, care dădea sfaturi despre cum săruți o fată. Bineînțeles, era imperios necesar să mesteci gumă pentru o respirație proaspătă. În timp ce unele sfaturi pot părea comice, ele erau extrem de prețioase la acea vreme. 

Cum sărutau oamenii în 1911. Sfaturi utile 

Cum sărutau oamenii în 1911

Stai cu fața la ea

Nu-i spune intențiile tale

Nu-i cere permisiune să o săruți

Uită-te visător în ochii ei

Dacă vrei îi poți ține mâna dreaptă în mâna ta dreaptă

E ok dacă respiri adânc de câteva ori

Șoptește-i la ureche că buzele ei roșii îți aduc aminte de arcul lui Cupidon

Ea probabil va roși și va apleca privirea în jos

Pune degetele tale sub bărbia ei și ușor închin-o pe spate

Trage-o ușor spre tine

Nu te grăbi

Uită-te cu dragoste în ochii ei

Mai respiră o dată adânc

Înclină-ți capul spre buzele ei – ȘI AȘTEAPTĂ – vezi dacă folosește guma de mestecat cu proprietăți antiseptice – Listerated Pepsin Gum – dacă da.

Acum sărut-o.

Foto: Facebook

Baba Yaga, vrăjitoarea ticăloasă. ”Muma pădurii” a rușilor