Cei mici cu siguranță vor îndrăgi aceste brioșe, întrucât le putem pune în forme diverse ideal este să achiziționați formele dorite din silicon, mai ales că astfel, odată coapte, brioșele se vor desprinde foarte ușor. O altă variantă e să folosiți forme de hârtie de copt pentru brioșe, plus o tavă specială în care intră acestea. După ce scoatem brioșele din cuptor, ar fi potrivit să le lăsăm să se răcească.
Aceste brioșe sunt minunate la gust, cât și la aspect. Din cantitatea de ingrediente prezentată obținem 15 – 18 brioșe. Urmăriți ingredientele și modul de preparare.
Ingrediente:
300 g brânză dulce de vaci, 100 g făină de porumb ( sau crupe de griș), 180 g smântână, 70 g zahăr, 3 ouă, 1 plic zahăr vanilat, 1 linguriță praf de copt, 1/3 linguriță sare.
Preparare:
Într-un vas punem brânza, smântâna, zahărul, zahărul vanilat, ouăle și sarea. Mixăm aproximativ 2 – 3 minute toate ingredientele. Ideal e să folosiți mixerul. Apoi adăugăm făina de porumb. Lăsăm compoziția pe masă timp de 30 minute pentru ca mălaiul să se pătrund. Apoi punem praful de copt. Amestecăm din nou.
Kim pare că e bine! Primele imagini cu dictatorul de la Phenian
Cât mai ține vara. Iată veștile pe care le așteptam cu toții
După ce compoziția este gata, pregătim suportul pentru brioșe. Ar fi bine ca să folosim o formă pentru brioșe din silicon. Punem tava în cuptorul supraîncălzit pentru 25 – 30 de minute, până ce brioșele se rumenesc frumos.
După ce scoatem brioșele din cuptor le lăsăm puțin să se răcească, după care le putem servi. Opțional putem presăpra deasupra zahăr pudră sau ciocolată topită.
Sursa: Bunica.md
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook