Ciorba de varză albă cu afumătură. Rețetă ardelenească
Deosebit de gustoasă şi consistentă, ciorba de varză albă cu afumătură poate ţine loc de două feluri de mâncare. Este o rețetă ardelenească, dar se face și în Banat.
Arome de afumătură şi varză le regăsiți în această ciorbă tradiţională din Ardeal şi Banat. Se face ușor și merită!
Toamna ne aduce bogăție de legume. Le puteți combina pentru o delicioasă ciorbă ardelenească din varză albă și afumătură.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook