Două rețete cu telemea la cuptor. Rețete de la chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad este un un artist în pregătirea unor preparate senzaționale. De când a venit în România, acum 23 de ani, a descoperit și gastronomia noastră. Treptat, a introdus și reinterpretat multe din rodusele noastre tradiționale.
Telemea la cuptor ați încercat? Celebrul chef Joseph Hadad a descoperit telemeaua abia acum 23 de ani.
”Când am venit în România am descoperit brânza telemea. Evident că știam de feta, care este oarecum asemănătoare. Dar, aici am avut ocazia să descopăr gama variată de brânzeturi. Sub forma de telemea, fie ele de vacă, bivoliță, oaie sau capră, mai proaspete sau mai maturate.
Și odată cu dezvoltarea gustului pentru această brânză, am început să o includ și în preparatele pe care le gătesc. Așa că vreau să împărtășesc și cu voi două rețete delicioase și care se pot pregăti în acest sezon”, a scris chef Joseph Hadad pe blogul său, foarte apreciat de internauți.
”Până pe la sfârșitul lui iunie este sezon de sparanghel, așa că vă invit să profitați de el la maximum. Da, găsiți sparanghel tot timpul anului, dar de ce să nu ne bucurăm de el mai mult acum, când este în sezon?”, ne îndeamnă chef Joseph Hadad.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook