Ea a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Lacrimile curg șiroaie. Publicul a decis!

Ea a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Lacrimile curg șiroaie. Publicul a decis!
„Bravo, ai stil! Celebrities” s-a terminat. Marea Gală s-a încheiat, desemnând-o câștigătoare pe Ruxi! Lupta dintre concurente a fost foarte strânsă, iar jurații au lăsat verdictul final în mâinile publicului, care a votat în număr covârșitor.

Acest sezon al Bravo, ai stil! Celebrities a fost unul dintre cele mai intenese difuzate până acum la Kanal D. Concurentele s-au luptat „pe viață și pe moarte” pentru titlul de cea mai stilată vedetă din România, dar și pentru marele premiu pus la bătaie: 100.000 de lei.

Jurații au deliberat de-a lungul celor aproape 5 luni de spectacol stilistic, însă nici ei nu s-au așteptat la toate întorsăturile și surprizele care au avut loc de-a lungul sezonului.

De la plecarea Mădălinei Pamfile și a Andei Adam, până la eliminările neașteptate ale publicului – Nicoleta Dragne și Amna -, cei trei specialiști în fashion Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci, au trăit galele ca într-un roller-coaster de emoții. Certurile și șicanele dintre concurente nu au lipsit nicio clipă, iar asta a dat reality-show-ului sarea și piperul.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” este …

Ruxi

RUXI a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”!

„Premiul acesta nu e al meu, este al vostru. Vreau doar să vă demonstrez că este OK să aveți curaj. Vă dedic vouă premiul!”, a transmis Ruxi publicului care a votat-o.

Ruxi nu a avut stilist

Ruxi, cunoscută pe rețelele sociale „Rux și Opulență” a surprins publicul cu cele mai originale apariții, confecționându-și de la zero aproape toate ținute. Bruneta a ținut la curent fanii cu fiecare cusătură pe Instagram, arătându-le tuturor procesul de creație.

Pe partea cealaltă, adversara ei cea mai de temut, Viviana Sposub, a cucerit publicul cu felul ei de a fi. Copilăroasă, amuzantă și mereu împăciuitoare, Viviana a fost un simbol al inocenței pe durata acestui sezon. De asemenea, faptul că a avut mai multe numere de Gală în care a cântat dumnezeiește a propulsat-o în topul favoritelor publicului.

Viviana Sposub, taxată pentru că se iubește cu George Burcea

E drept că Viviana Sposub a avut de suferit în fața celor de acasă din cauza iubitului ei, actorul George Burcea, care s-a regăsit în centrul multor scandaluri publice în ultima perioadă. De la certurile cu fosta soție, la ieșiri nervoase pe Instagram și un dosar penal pentru consum de cocaină. Burcea s-a filmat în timp ce spunea că unele femei merită bătute, a fost prins de Poliție în timp ce conducea drogat cu cocaină și a înjurat fanii pe rețelele sociale. În urma afirmaților sale, în care încuraja violența domestică, editura care i-a publicat cartea intitulată „Scrisoare către Ceaușescu” i-a retras-o de pe piață.

Viviana i-a fost alături în tot acest timp și l-a scuzat în fața publicului, însă lumea nu a reacționat conform așteptărilor ei.

Prin comparație cu Ruxi, Viviana Sposub a lucrat – în mod asumat – cu mai mulți stiliști pe perioada competiției.

Alianța Ruxi- Nicoleta Dragne

Ruxi a avut și ea certuri, dar doar în cadrul Bravo, ai stil! Celebrities. Ea s-a contrat cu toate concurentele, insinuând în mod repetat că toate sunt prefăcute. Se zvonește că din cauza ei s-a retras, de fapt, Mădălina Pamfile din concurs.

Singura cu care a reușit să închege o relație de prietenie a fost Nicoleta Dragne. Totodată, Dragne a fost concurenta care s-a luat la ceartă cu producția show-ului, făcând acuzații grave. Ea a susținut că i se șterg comentariile pozitive de la admiratori, de pe pagina oficială a emisiunii.

Reamintim că pe parcursul show-ului, Ruxi a luat aproape de fiecare dată punctaj maxim din partea juriului pentru ținutele sale.

Recomandarile noastre