Simona Ionescu / Redactor Șef

Râdea pe seama vaccinurilor.  A murit de COVID-19, la 34 de ani

Râdea pe seama vaccinurilor.  A murit de COVID-19, la 34 de ani
Era foarte activ pe Internet și râdea pe seama vaccinurilor anti-COVID. Posta pe Internet tot felul de mesaje în care dădea vina pe politicieni pentru o falsă pandemie. În cele din urmă, virusul l-a răpus.

Un american  în vârstă de 34 de ani a murit la Centrul Medical Regional Corona din apropiere de Los Angeles. Medicii au făcut eforturi să îl mențină în viață, dar virusul a fost mai puternic.

Râdea pe seama vaccinurilor

Americanul Stephen Harmon, în vârstă de 34 de ani, a murit în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața.

Înainte de spitalizare, americanul glumea pe rețelele de socializare despre virus și vaccinuri. „Am 99 de probleme de rezolvat, dar vaccinul nu este una dintre ele”, scria Stephen Harmon pe Twitter în luna iunie. Într-un alt tweet postat în iunie, bărbatul își bătea joc de eforturile pe care Administrația Biden le face pentru a-i convinge pe americani să se vaccineze, scrie evz.ro.

Glumele nu l-au protejat pe Stephen Harmon de noul coronavirus. A dezvoltat o formă gravă a Covid-19. A fost internat în spital și tratat de pneumonie și pentru nivelul foarte scăzut de oxigen, anunță postul de știri KCBS-TV.

Stephen Harmon, în vârstă de 34 de ani, a murit în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața

Spera că Dumnezeu îl va scăpa

Stephen Harmon a spus pe rețelele de socializare că este la terapie intensivă și respiră cu ajutorul unui ventilator. El le-a cerut celor care îl urmărea pe Internet să se roage pentru vindecarea lui.

„Dacă nu aveți încredere că Dumnezeu mă poate vindeca mai mult decât prostul vostru de ventilator, atunci rămâneți în afara camerei mele de terapie intensivă, nu există aici loc pentru frică sau lipsă de credință!”, scria el pe Twitter.

Fondatorul Bisericii Hillsong, Brian Houston, i-a adus un omagiu lui Harmon, care era membru al congregației din Los Angeles. „Era unul dintre cei mai generoși oameni pe care îi cunosc și avea atât toată viața în fața lui. Mulți îi vor simți lipsa”, a scris Houston pe Instagram, potrivit The New York Post.

Dr. Oren Friedman, care tratează pacienții cu COVID-19 la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, a declarat că moartea lui Harmon este „incredibil de demoralizantă”.

Medicul a transmis un avertisment celor care refuză vaccinarea. „Persoanele care se îmbolnăvesc suficient de grav pentru a fi nevoie de internarea lor în spital fac parte din categoria celor care nu au făcut vaccinul”, a declarat Friedman pentru postul de știri KCBS-TV.


Cornelia Catanga și Bogdan Stanoevici, nu au crezut dar au pățit-o. Virusul COVID-19 i-a răpus pe amândoi

Actrița Valeria Gagealov a murit la spitalul Elias

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre