Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Lacrimile curg șiroaie. Publicul a decis!

Ea a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Lacrimile curg șiroaie. Publicul a decis!
„Bravo, ai stil! Celebrities” s-a terminat. Marea Gală s-a încheiat, desemnând-o câștigătoare pe Ruxi! Lupta dintre concurente a fost foarte strânsă, iar jurații au lăsat verdictul final în mâinile publicului, care a votat în număr covârșitor.

Acest sezon al Bravo, ai stil! Celebrities a fost unul dintre cele mai intenese difuzate până acum la Kanal D. Concurentele s-au luptat „pe viață și pe moarte” pentru titlul de cea mai stilată vedetă din România, dar și pentru marele premiu pus la bătaie: 100.000 de lei.

Jurații au deliberat de-a lungul celor aproape 5 luni de spectacol stilistic, însă nici ei nu s-au așteptat la toate întorsăturile și surprizele care au avut loc de-a lungul sezonului.

De la plecarea Mădălinei Pamfile și a Andei Adam, până la eliminările neașteptate ale publicului – Nicoleta Dragne și Amna -, cei trei specialiști în fashion Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci, au trăit galele ca într-un roller-coaster de emoții. Certurile și șicanele dintre concurente nu au lipsit nicio clipă, iar asta a dat reality-show-ului sarea și piperul.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” este …

Ruxi

RUXI a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”!

„Premiul acesta nu e al meu, este al vostru. Vreau doar să vă demonstrez că este OK să aveți curaj. Vă dedic vouă premiul!”, a transmis Ruxi publicului care a votat-o.

Ruxi nu a avut stilist

Ruxi, cunoscută pe rețelele sociale „Rux și Opulență” a surprins publicul cu cele mai originale apariții, confecționându-și de la zero aproape toate ținute. Bruneta a ținut la curent fanii cu fiecare cusătură pe Instagram, arătându-le tuturor procesul de creație.

Pe partea cealaltă, adversara ei cea mai de temut, Viviana Sposub, a cucerit publicul cu felul ei de a fi. Copilăroasă, amuzantă și mereu împăciuitoare, Viviana a fost un simbol al inocenței pe durata acestui sezon. De asemenea, faptul că a avut mai multe numere de Gală în care a cântat dumnezeiește a propulsat-o în topul favoritelor publicului.

Viviana Sposub, taxată pentru că se iubește cu George Burcea

E drept că Viviana Sposub a avut de suferit în fața celor de acasă din cauza iubitului ei, actorul George Burcea, care s-a regăsit în centrul multor scandaluri publice în ultima perioadă. De la certurile cu fosta soție, la ieșiri nervoase pe Instagram și un dosar penal pentru consum de cocaină. Burcea s-a filmat în timp ce spunea că unele femei merită bătute, a fost prins de Poliție în timp ce conducea drogat cu cocaină și a înjurat fanii pe rețelele sociale. În urma afirmaților sale, în care încuraja violența domestică, editura care i-a publicat cartea intitulată „Scrisoare către Ceaușescu” i-a retras-o de pe piață.

Viviana i-a fost alături în tot acest timp și l-a scuzat în fața publicului, însă lumea nu a reacționat conform așteptărilor ei.

Prin comparație cu Ruxi, Viviana Sposub a lucrat – în mod asumat – cu mai mulți stiliști pe perioada competiției.

Alianța Ruxi- Nicoleta Dragne

Ruxi a avut și ea certuri, dar doar în cadrul Bravo, ai stil! Celebrities. Ea s-a contrat cu toate concurentele, insinuând în mod repetat că toate sunt prefăcute. Se zvonește că din cauza ei s-a retras, de fapt, Mădălina Pamfile din concurs.

Singura cu care a reușit să închege o relație de prietenie a fost Nicoleta Dragne. Totodată, Dragne a fost concurenta care s-a luat la ceartă cu producția show-ului, făcând acuzații grave. Ea a susținut că i se șterg comentariile pozitive de la admiratori, de pe pagina oficială a emisiunii.

Reamintim că pe parcursul show-ului, Ruxi a luat aproape de fiecare dată punctaj maxim din partea juriului pentru ținutele sale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre